Kravställning och uppföljning
Vid förfragan

Förkunskaper

Informationssäkerhet för ledare söker överbrygga gapet mellan ledningspersoner och "säkerhetspersoner". Kursen har inga formella förkunskapskrav men för att få bästa utbyte bör du ha en bakgrund som ledare eller som säkerhetsansvarig på strategisk nivå. 

Utbildningens upplägg

Utbildningen omfattar en dag.

Utbildningsledare

Per Per Strömsjö, är utbildare och konsult inom tillämpad informationssäkerhet vid Omegapoint. Han är systemvetare och har studerat säkerhetsinformatik, kriminologi samt besluts-, risk- och policyanalys.

Under 25 år inom bank- och finanssektorn har Per bland annat etablerat riskhantering inom teknisk infrastruktur, utbildat i kris- och kontinuitetsfrågor samt varit ställföreträdande säkerhetschef.

Säkerhet är en kvalitetsaspekt i varje system, tjänst eller process och får aldrig reduceras till "någon annans problem", anser Per som trivs bäst i rollen som utbildare, coach och mentor.

Certifieringen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Omegapoint.

Nästa steg

Du som vill fördjupa dig kan med fördel fortsätta med 3-dagarskursen Strategisk informationssäkerhet som ger praktiska färdigheter i säkerhetsarbete på ledningsnivå.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!