Digitalisering, ledarskap, innovationInnovation och digitalisering förändrar världen

Ta kontrollen över digitaliseringen

Många strategiövningar går fortfarande på autopilot med förutsägbart och ofta värdelöst resultat. Att damma av gamla tankebanor och extrapolera där man står just nu är i och för sig bekvämt men livsfarligt! Digitalisering tar inte bara bort arbetstillfällen, den skapar också nya världen över. Hur ska du som CIO, chefsarkitekt eller IT-ledare ta kontrollen över digitaliseringen? 

Kort och gott handlar det om att utveckla det du redan har med nya metoder, samtidigt som man tar kraft i omvälvande förändringar i omvärlden. 

Ta chansen att delta på ett interaktivt frukostmöte där Magnus Penker, vd för Innovation 360 Group och utsedd till "Sveriges mest innovativa CEO" och lärare på Certifierad CIO och Certifierad Chefsarkitekt, berättar hur man lyckas med innovation och affärstransformation utan att tappa fokus på leveransen idag och imorgon. Du får möjlighet att arbeta praktiskt med kraftfulla modeller under mötet. 

Stefan Elmstedt ansvarar för utbildningarna Certifierad CIO och Certifierad Chefsarkitekt. Ett huvudområde i utbildningarna är innovation och affärstransformation som leds av Magnus Penker. 

En viktig slutsats är att strukturerat och långsiktigt innovationsarbete är en integrerad del i allt strategiarbete.

FÖRELÄSARE 

Du lyssnar till

Magnus PenkerMagnus Penker har av många blivit kallad för norra Europas innovationsguru, baserat på kombinationen av praktiska erfarenheter och djup teoretisk kunskap. Han har till exempel utsetts till talare på The Global Peter Drucker Forum, bland andra kända talare som Alexander Osterwalder, Steve Blank, Clayton Christensen and Philip Kotler.

Magnus har av Business Worldwide Award fått utmärkelser inom 2 kategorier ‘Most Innovative CEO Sweden 2016’ och ‘Growth Strategy CEO of the Year Sweden 2016’.

Stefan ElmstedtStefan Elmstedt är grundare och rektor för certifierad CIO. Han är mycket engagerad i utbildningen och vidareutvecklar hela tiden utbildningens innehåll för att hålla den aktuell. Han fungerar även som coach under utbildningen och stödjer deltagarna i deras utveckling

Du kan se en presentation av Stefan Elmstedt här

Praktisk information

Varmt välkommen kl. 8:30 till F7 Möten & Konferens (registrering med kaffe och smörgås från 08:00). Workshopen pågår till kl. 10:00.Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!