IT-strategi, digitalisering, förändringIT-strategi och dess roll i stark förändring

Webbinar

itstrategi-webb1 

Hur ser din plan ut för att bedriva ditt strategiarbete på ett framgångsrikt sätt? Under det här webbinaret får du möta Eva Listi, CIO på Systembolaget och lärare på certifierad CIO, som diskuterar strategins centrala roll i digitaliseringen. Du får med dig tips och exempel att ta med i ditt strategiarbete.

Den digitala utvecklingen går 10 gånger snabbare än den industriella revolutionen och teknologin som är tillgänglig i den digitala revolutionen är 300 gånger kraftfullare än vid den industriella revolutionen. Kraften i denna förändring är enorm och utmanar våra tidigare synsätt. Hur säkerställer man att man gör rätt saker på kort och på lång sikt - och i rätt tid?

Att ha en strategi och arkitektur är viktigare än någonsin för att stödja en verksamhet i snabb förändring. Vad innehåller strategin och arkitekturen, hur får jag den att vara relevant, dynamisk, ”ständigt” aktuell och något som används i vardagen för att styra och leda IT:s verksamhet som en integrerad del i verksamheten?

Stefan Elmstedt är rektor för programmet certifierad CIO och kommer under webbinaret presentera utbildningen, som i år firar 10 års jubileum med mer än 400 certifierade CIO:er. 

Tid: 8.30-9.30. Frågestund till kl 10.00.

eva listi

Eva Listi, har arbetat med IT i över trettio år i stora R&D intensiva och teknik centrerade multinationella företag. Hennes erfarenhet från ledning och styrning på global liksom regional nivå kommer huvudsakligen från läkemedelsbranschen (-85 till -06), telekombranschen (-06 till -11), affärskommunikation (-12 till -16) och detaljhandel ( -16 till nu). 

Eva har lång och bred erfarenhet av att arbeta med globala relationer och teamarbete inom alla områden av IT. Några av hennes huvudsakliga ansvarsområden har varit att etablera och leda IT-strategi, IT-arkitektur, Program Management Office, Global IT kompetenscentra, ansvarig för IT-program och projekt, IT-Sourcing, IT Service implementering och drift av IT-infrastruktur och applikationstjänster. 

Eva har under åren haft ett antal ledande befattningar bl.a som Ericsson CIO, Postnord COO, Postnord CIO och jobbar idag som Systembolagets CIO. Eva's styrka och kunskap är att med affärsstrategin och Enterprise Architecture som bas upprätta och leda multinationella och tvärfunktionella team att leverera affärsvärde genom kostnadseffektiv IT-program, projekt och IT-tjänster.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!