ITARC, IT-Konferens, IASAITARC 2019

Sveriges störta konferens för IT-arkitekter
 
För tolfte året i rad arrangeras Sveriges största konferens för IT-arkitekter. Under årets tema Trust har vi samlat svenska och internationella tankeledare som belyser förtroende ur olika infallsvinklar som berör it-arkitekter.

Hur bygger du förtroende? Användare av digitala tjänster får ta emot ständiga larmrapporter om stölder av personuppgifter, dold övervakning av kommunikation, hackade betalsystem och falska nyheter. Inte ens välrenommerade och etablerade aktörer upplevs längre tillförlitliga. Vem vill ha en kamera från en global IT-aktör installerad i sitt hem? 

Förtroende och etik har blivit en allt större fråga vid utveckling av digitala tjänster. Det handlar om förtroendet hos kunder och användare, mellan medarbetare i team och inom organisation samt inte minst tilliten till dig själv i din yrkesroll. Är förtroende på väg att bli ett nytt icke-funktionellt krav?

Med på årets talarlista nyckelpersoner från företag som IASA Global, Combitech, Folksam, Pensionsmyndigheten, Svenska Spel och Microsoft. 

Första dagen innehåller föreläsningar och under dag två erbjuder vi sex olika workshops att fördjupa sig i.  Se hela agendan här

Agenda-itarc.PNG 

ITARC 2019 hålls 6-7 maj i Stockholm! 

Läs mer om ITARC 2019 och säkra din plats!


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!