IT-arkitekt, IT-konferens, ArkitekturITARC 2022

Konferensen för IT-arkitekter

header-dfk-webb
 

Den 17-18 oktober arrangerar vi ITARC – en konferens för IT-arkitekter!

 

Årets ITARC riktar fokuset på just nätverket. Hur gör vi vårt nätverk starkare? Hur ökar vi möjligheterna till att diskutera, arbeta med och lära av varandra?


I år kommer vi att presentera idén om memo-sessioner. Mindre, informella grupper samlas kring ett ämne för aktiv diskussion och debatt. Detta kommer ge dig chansen att få träffa fler människor, göra din egen röst hörd och samla olika perspektiv på ett problem som är direkt relevant. Detta kommer också ge dig som arkitekt en chans att, om man vill, presentera på en mindre scen och bygga upp din förmåga att tala inför publik i en säkrare och mindre miljö.


Naturligtvis kommer vi fortfarande att ha talare i världsklass med intressanta och lärorika ämnen inom IT-arkitektur som du kan lyssna till!


Vi ser fram emot att träffa dig på ITARC 2022!


Hybrid konferens


ITARC 2022 kommer att vara ett hybridevenemang. Du som deltagare kan välja att besöka konferensen på Fleminggatan 7, Stockholm eller delta via Zoom.Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!