Certifiering

Kursen öppnar även upp dörren för fördjupningskurser inom ITIL® och ger möjligheten att certifiera sig och erhålla certifikatet ITIL® Foundation. 

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Utbildningen omfattar frivillig avslutande certifiering och varvar teori med olika övningar. 

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Certifiering

Denna kurs är certifieringsgrundande. Dag tre har du möjlighet att skriva certifieringsprovet som leder till en certifiering i ITIL® Foundation. Provet är på 60 minuter. Kom ihåg att boka certifiering när du bokar in dig på kursen. Observera att kostnad för eventuell certifiering tillkommer.

Lärare

Kia Sverre Kia Sverre har mer än 25 år erfarenhet från IT branschen med främsta inriktning mot teknik och drift där hon verkat i flera olika roller. Kia har med sin erfarenhet från små till stora företag, privat, kommun och statlig verksamhet en stor källa med erfarenheter att dela med sig av under utbildningen.

Språk

Kursen hålls på svenska med svenskt kursmaterial. ITIL®-termer och certifieringstestet till denna kurs är på engelska.

Förkunskaper

Inga, men det är en fördel att läsa in sig på området samt repetera på kvällarna för att bättre tillgodogöra sig kursen och vara bättre förberedd för certifieringen. 

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!