Agila metoderLeading SAFe 5 i praktiken

Certifierad SAFe Agilist – Scaled Agile Framework (SAFe)
Förmedlande
Certifiering
Scaled Agile Framework (SAFe) är en beprövad verktygslåda för att tillämpa agila metoder på ett helt företag eller en hel organisation under utveckling. SAFe har fått stort genomslag och används i Sverige av flertalet större företag.

SAFe består av tre nivåer: teamprogram och portföljhantering. Varje nivå tillämpar väsentliga delar av Agile, som till exempel iterationer, timeboxing och budgetcykler.

Bakom SAFe står Dean Leffingwell, som är författare till böckerna Agile Software Requirements: Lean Requirements for Teams Programs and the Enterprise (2011) och Scaling Software Agility: Best Practices for Large Enterprises (2007).

Enligt Dean Leffingwell särskiljer sig SAFe från proprietära metoder som marknadsförs av produkt-och konsultföretag eller metoder som beskrivs i teoretiska böcker genom att vara ett öppet, holistiskt och väl integrerat ramverk tillgängligt för alla.

Läs gärna mer om SAFe på scaledagileframework.com.

Vår syn på Leading SAFe

Vi behåller naturligtvis kärnan och värdet av SAFe, men vi lägger stor vikt på att göra den mer relevant för dina behov. 

  • Vad skiljer den här Leading SAFe-kursen från andra?
  • Fokuserar vi mycket på den djupare förståelsen, så att du kommer närmare din egen verklighet
  • Arbetar mycket med att sätta SAFe i ett sammanhang av andra tankar, trender och idéer, så att du ser en fungerande helhet
  • Visar på både styrkor och möjliga svagheter med SAFe och hur dessa kan användas och kompenseras i din verklighet
  • Visar på olika organistoriska designmönster, och vad dessa kan tillföra för nytta för din organisation
  • Erfarenheter baserade på verkliga SAFe införanden

CERTIFIERING

SAFe Agilist (SA)

Certifieringen görs med ett test online hos Scaled Agile Academy. Utbildningsledaren föklarar processen och registerar testkontot för deltagarna.

agile-extreme-logga  


Praktisk information

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

Kursmaterial

I kursen ingår allt kursmaterial inklusive en personlig arbetsbok samt access till Scaled Agile Academys webbplats med examinationen certifieringen Scaled Agilist (SA).

Språk

Kursen hålls på engelska om det är icke svensktalande deltagare med på kursen, annars hålls den på svenska. Om svenska är viktigt för dig, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de kursdatum då vi garanterar svenska som kursspråk. (Vänligen observera att kursmaterialet dock är på engelska).


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!