Chefsarkitekt, arkitekturer, specialistrollerAtt leda arkitekter – lätt som en plätt eller en komplex utmaning?

Webbinar
Förmedlande

webb-attledaarkitekter 

Är detta något du frågat dig så är du helt rätt för detta webbinar!

Arkitekturområdet förändras och utvecklas hela tiden. Som arkitekt behöver man gå balansgång mellan att vara strategisk och tänka långsiktigt, samtidigt som man behöver vara snabbfotad kring allt som händer, både inom och utanför den organisation man verkar i. Högre och högre krav ställs på att arkitekter både ska kunna arbeta affärsdrivet, vara specialister på tekniska trender, kunna visualisera, strukturera och analysera men samtidigt också driva förändring.

Utbildningen Certifierad Chefsarkitekt är framtagen specifikt för dig som ansvarar för att säkerställa att arkitekturarbetet i en organisation, företag eller i större förändringsinitiativ leder till just den nytta och de effekter som efterfrågas. Du lär dig att organisera arkitekturarbetet och skapa riktning, att entusiasmera och coacha arkitekterna och att med varm hand kunna vägleda och styra mot målet.

Välkommen till ett webbinar där kursledarna Helena Carlsson och Eva Kammerfors berättar om vad som kan skilja mellan att leda arkitekter och andra specialistroller, hur man kan bygga och organisera en arkitekturfunktion och inte minst informera om programmets spännande innehåll.

Att leda arkitekter är ett av de roligaste uppdrag som finns! 

Välkomna!

Tid: 8.30-9.30. Frågestund till 10.00.

Eva Kammerfors_bw

Eva Kammerfors är certifierad affärs-och enterprisearkitekt med inriktning på integrerad affärs-, verksamhets- och IT-utveckling samt arkitekturstyrning och programledning. Eva är en av dem som startade utbildningen Certifierad Chefsarkitekt på DF Kompetens.

Helena

Helena Carlsson, lärare på programmet Certifierad chefsarkitekt och VD på DF Kompetens.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!