Metoder för bästa resultat

Utbildningen är såväl teoretisk som praktisk och täcker in nästan alla de aspekter som berör arkitektur och utvecklingen av ett stöd för att fatta korrekta beslut inom olika verksamheter.

LÄRARE

Utbildningsledare

Lennart LindströmLennart Lindström har lång erfarenhet från undervisning i modellering vid framförallt KTH i Stockholm men har även som konsult lett hundratals seminarier i informationsmodellering. 

Lennart är även författare till boken Informationsmodellering på IRM:s sätt.

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Kursen omfattar tre dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

Förkunskaper

Den här kursen kräver grundläggande utbildning inom, och erfarenhet av, verksamhets- och IT-utveckling med speciell inriktning mot analys och beslutsstöd. 

Har du gått vår kurs Informationsmodellering så har du tillräckliga förkunskaper.

Kursmaterial

Du kommer att få dokumentation i form av bilder och beskrivande texter från kursdagarna samt många exempel på modeller av olika slag som du kan ta med hem. Du får även litteraturtips.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Kontakta gärna Margareta Uppströmer Älåker på tel: 08-510 638 84, eller mejla margareta.uppstromer@dfkompetens.se för mer information och en offert.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!