En kurs som lär dig om, när och hur
Vid förfragan

Kursen går bitvis på djupet för att man ska kunna förstå hur de olika molntjänsterna fungerar, hur man utvecklar för dem och integrerar med dem. 

Dock är det primärt inte en kurs med infrastruktur eller detaljerad programmering i fokus, utan kursen betonar molnens applikationsarkitekturfrågor samt ämnen som juridik, spioneri och säkerhet.

Kursen behandlar även de viktigaste molntjänsterna som marknaden erbjuder och om dessa kan vara relevanta för dig. Du får en konkret genomgång av vad de olika lösningarna egentligen innebär och hur du bedömer dem.

Lärare

Kursledare

Sven-Håkan OlssonSven-Håkan Olsson är särskilt intresserad av att kombinera verksamhetsnytta med teknikhöjd. Han har lång karriär som IT-konsult (applikationsarkitekt, systemdesigner, utvecklare, reviewer, utredare, upphandlare, kursledare, skribent). Medgrundare och teknikchef på Know IT 1990-2003.

Sven-Håkan har utsetts som en av "Sveriges topputvecklare" av Computer Sweden 2008, 2010 och 2012. Han skriver även blogginlägg och anlitas som föreläsare.

Läs Sven-Håkans inlägg om de 4 vanligaste misstagen vid användandet av molntjänster här

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Definitivus.

PRAKTISK INFORMATION

Kursen upplägg

Utbildningen genomförs under två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Förkunskaper

Utbildningen kräver relativt goda IT-kunskaper, åtminstone på arkitekturell och principiell nivå. Största utbyte får alltså du som har erfarenhet inom it-branschen.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!