Ta nästa steg som IT-arkitekt+Övertyga som IT-arkitekt

Att driva projekt och design till ett lyckat resultat
IT-arkitektur är ett av de snabbast växande yrkesområdena, och mycket talar för att behovet blir än större i framtiden. Kursen är skräddarsydd för arkitekter vilka vill ta nästa steg i sin karriärutveckling – mot större ansvar, mer komplexa projekt, innovativa lösningar och effektivare samarbete med de olika intressenterna.

Alla önskar sig kvalitativa IT-system men få projekt lyckas att hitta rätt balans mellan krav, design, leveranstid, budget samt resurser. Erfarna systemarkitekter vilka gör sitt bästa för att designa robusta, välfungerande lösningar upplever ofta att de inte åstadkommer ett slutresultat som korrelerar.

+Övertyga som IT-arkitekt låter dig att ta en ledande arkitektroll i ett mjukvaruprojekt. Du får lära dig hur man effektivt driver arkitekturarbete i projekt eller organisation, hur man säkerställer kvaliteten i designutförandet och samarbetar med beställare och projektledare.

Våra övriga utbildningar inom området.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!