Certifiera dig som Peng-ledare

Nedan kan du läsa vad tidigare deltagare tycker om kursen Peng steg 2. Önskar du få fler referenser, är du välkommen att kontakta projektledaren. Du hittar kontaktuppgifterna längre ned.

En sällsynt intressant och viktig utbildning. Sverige behöver i hög utsträckning bli bättre på att nyttovärdera potentialer i förändringar och investeringar samt säkra dessa nyttor. Teresa är en fullfjädrad erfaren guru inom området med praktisk och teoretisk spetskunskap. Det är ett nöje att få vara elev under sådana omständigheter. Jag tycker verkligen att alla, stora som små organisationer, skulle vinna stort på att kunna prioritera förändrade arbetssätt och investeringar utifrån den beräknade nyttan. Dessutom finns stora värden i att kunna undanröja hinder och genomföra åtgärder för att säkerställa att nyttorna realiseras. Detta är en unikt viktig metod som jag verkligen rekommenderar! David Hallgren, IT-konsult, Hypergene

Sofia Aslanidou

Vill du ha referenser till utbildningen? Kontakta projektledare Sofia Aslanidou på tel: 08-510 638 86, eller mejla sofia.aslanidou@dfkompetens.se.

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!