Värderar och ökar nyttan

Hundratals skarpa Peng-analyser har idag genomförts hos svenska företag, organisationer och myndigheter. Man har då kunnat konstatera att det även går att värdera mjuka nyttor i pengar.

Själva Peng-analysen är också en kreativ process som leder till att man ytterligare utvecklar verksamheten och skapar tillkommande nytta.

Man får också en samsyn mellan verksamhetsansvariga och medarbetare , som ger en förståelse för vad som är viktigt att uppnå och vad som är mindre viktigt. Den särskilda hindersanalysen och kravet på att utse hemtagningsansvariga ökar möjligheterna drastiskt att klara av förbättringsmålen.

Peng-matris 

Lärare

Utbildningsledare

Teresa ThorssonTeresa Thorsson, Project & Quality Management, Knowit, är globalt ansvarig för Peng-modellen och certifieringsrådet sedan 2013. Hon har stor erfarenhet inom projektledning, portföljhantering, förändringsledning samt nyttoutvärdering.

PENG-utbildningen genomförs i regi utav Knowit. Knowit äger och förvaltar idag Peng-modellen.

Praktisk information

Kursens upplägg

Kursen omfattar en dag. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Kursen kan även genomföras på annan ort vid förfrågan.

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs för kursen.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!