Agila, utveckling, agilPm3 och agila metoder

Struktur och lättrörlighet
Vid förfragan

När pm3 och Agila metoder kombineras ställs man inför frågor så som; hur förhåller sig förvaltningsprodukter till Scrums begrepp ”product”? Hur förhåller sig rollerna i pm3 till rollerna i Scrum? Vem styr och beslutar om vad? 

Många organisationer kombinerar modellerna framgångsrikt genom att reda ut svaren på ovanstående frågor och att vara tydliga med vad respektive modell hjälper dem med. 

Under denna dag som kombinerar utbildning och praktiskt erfarenhetsutbyte får deltagarna med sig grundläggande perspektiv på hur modellerna kompletterar varandra, samt möjlighet att testa på att med hjälp av det grundläggande perspektivet reda ut konkreta utmaningar i workshopform. Eftersom det inte finns en lösning på hur kombinationen ser ut så passar workshopformen utmärkt för att belysa alternativa vägar eller lösningar som kan anpassas utifrån behov i respektive organisationen.

Lärare

Kursledare

Dagen leds av mycket väl meriterade konsulter med praktisk erfarenhet av modellsamverkan mellan pm3 och Agila metoder i allmänhet och Scrum i synnerhet.

Kursen genomförs i samarbete med vår partner På AB.

PRAKTISK INFORMATION

Kursens upplägg

Kursen bygger delvis på att deltagarna tar med sig case från sin egen organisation. Dessa blir sedan föremål för behandling under dagen. Tänk därför igenom vad du som kursdeltagare kan tänkas vilja resonera om och förbered gärna en kortare presentation av området. Du bör vara väl förtrogen med pm3 och Scrum för att få ut mesta möjliga av dagen.

Kursen omfattar en dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!