Pm3 förvaltningpm3 grund

Styrning med pm3

Om pm³

 

pm³ är en styr- och samverkansmodell som används framgångsrikt i både offentlig och privat sektor, av stora såväl som små organisationer. Utveckling av pm³-modellen sker löpande i högt tempo för att förenkla, hämta inspiration från det akademiska samt fokusera på det praktiska som ger bevisade resultat.

 

pm³ används som styr- och samverkansmodell för att realisera digitalisering - ett område där det inte längre är relevant att använda separata styrmodeller för förvaltning och utveckling. Framgången ligger i att hantera dem integrerat för att svara upp mot verksamheters och dess kunders behov av förflyttning såväl som stabilitet. Rent konkret innebär det att att det styrbara uppdraget innehåller både förvaltning och utveckling och att pm³-modellen är flexibel med två begreppsmodeller, där den begreppsmodell som sätter prefixet ”objekt” i fokus är den primära.

 

Utbildningen pm³ Grund ger dig god förståelse för pm³ på ett övergripande plan samt genom praktiska övningar. Du blir stärkt i din egen roll och får grundförståelse för att planera nästa steg med pm³ i din organisation.   

Utbildningsledare

 

Kursledare för pm³ grund är företaget På:s kunniga och uppskattade utbildare med erfarenhet av praktiska pm³-tillämpningar inom såväl näringsliv som offentlig sektor. 

Vi genomför kursen i samarbete med vår partner På AB som äger och vidareutvecklar pm³.

Praktisk information

 

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar och ges i klassrum eller online. 

 

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

 

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe för dig som deltar på plats.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, men det är en fördel att ha läst kurslitteraturen.

 

Kursmaterial

Ett par veckor innan starten skickas den litteratur som ingår i kursen till dig per post. Litteraturen beskriver modellens komponenter och syftet med att arbeta enligt pm³. Under utbildningen får du dessutom kännedom om mallar och verktyg som ingår i pm³-licensen.

FÖRETAGSUTBILDNING

 

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

 

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.
 

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!