Pm3 förvaltningPm3 grund

För affärsmässig förvaltningsstyrning

pm³ är idag den mest använda modellen för förvaltnings- och portföljstyrning i Sverige.

Utvecklingen av modellen sker utifrån praktisk konsulterfarenhet och forskning inom området. pm³ är den de facto standard som används framgångsrikt i både offentlig och privat sektor och av såväl stora som små organisationer.    

pm³ grund ger dig god förståelse för pm³ på ett övergripande plan samt genom praktisk övning i hur modellen kan tillämpas med andra styrmodeller och arbetsformer såsom t.ex. ledningssystem, linjestyrning, ekonomistyrning, portfölj- och projektstyrningsmodeller, ITIL och agila arbetsmetoder. Du blir stärkt i din egen roll och får grundförståelse för att planera nästa steg med pm³ i din organisation.    

Lärare

Utbildningsledare

Kursledare för Pm3 grund är företaget På:s kunniga och uppskattade utbildare med erfarenhet av praktiska pm3-tillämpningar inom såväl näringsliv som offentlig sektor. pm³ ägs och vidareutvecklas av På AB.

Kursen genomförs i samarbete med vår partner På AB.

Praktisk information

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, men det är en fördel att ha läst kurslitteraturen.

Kursmaterial

Ett par veckor innan starten skickas boken Grunderna i pm3 ut till dig, tillsammans med senaste versionen av modellen pm3. 

Boken och modellen beskriver modellens komponenter och syftet med att arbeta enligt pm3. Under utbildningen får du dessutom kännedom om några mallar och verktyg som ingår i pm3-licensen.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!