Vid förfragan
När pm3 och ITIL kombineras ställs man inför frågor så som; vad är förvaltningsobjekt i relation till it-tjänst? Hur förhåller sig rollerna i pm3 till rollerna i ITIL? Vem styr och beslutar om vad? 
Många organisationer kombinerar modellerna framgångsrikt genom att reda ut svaren på ovanstående frågor och att vara tydliga med vad respektive modell hjälper dem med.

Under denna dag som kombinerar utbildning och praktiskt erfarenhetsutbyte får deltagarna med sig grundläggande perspektiv på hur modellerna kompletterar varandra, samt testa på att med hjälp av det grundläggande perspektivet reda ut konkreta utmaningar i workshopform. 

Eftersom det inte finns en lösning på hur kombinationen ser ut så passar workshopformen utmärkt för att belysa alternativa vägar eller lösningar som kan anpassas utifrån behov i respektive organisationen.

Lärare

Utbildningsledare

Dagen leds av mycket väl meriterade konsulter med praktisk erfarenhet av IT-styrningsmodeller och som är certifierade i såväl ITIL som pm3.

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner På AB.

Praktisk information

Workshopens upplägg

Workshopen omfattar en dag. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Förkunskaper

Som deltagare bör du ha grundläggande kunskap eller förståelse om någon av modellerna, pm3 och/eller ITIL.

Kursmaterial

Utbildningsmaterialet utgörs av presentationsbilder och material till gruppövningar.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!