Process- och förbättringsarbeteProcessägare

Effektivisera dina processer
Utbildningen presenterar kritiska framgångsfaktorer för att få din process effektiv. Vi tittar på vilka befogenheter, ansvar och beslutsmandat du ska ha som processägare, vilka roller du behöver samverka med och hur samverkan kan se ut.
  • Du får lära dig hur:
  • Du som ansvarig för en process ska leverera enligt förväntan
  • Dina processer ska kartläggas
  • Vikten av att göra processmålet tydligt

Under kursen får du en bild av var din process står idag, vad som är bra och vad som behöver förbättras. Du får ta fram en bild över önskat läge samt göra en handlingsplan för hur du tar processen dit.

Du blir coachad av erfarna lärare samtidigt som du kan utbyta erfarenheter med kursens deltagare. Kursen är dessutom rik på exempel från verkligheten där lärarna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet i ämnet.

Kursen omfattar tre dagar.

Våra övriga utbildningar inom området.

Kritiska framgångsfaktorer för att få din process effektiv

Syfte

Vad kursen ger dig

Bli trygg i din roll som processägare. Kursen ger dig verktyg för att analysera, sätta upp mål och förbättra dina processer. Du lär dig hur du kan involverar dina medarbetare och ta tillvara på deras förbättringskraft.

Målgrupp

Kurs för dig som

Kursen vänder sig till dig som är processägare eller har en annan roll med ansvar för en process och dess resultat.

Det kan vara allt från beslutsfattare till chefer i en processorienterad organisation samt till dig som är utsedd att leda ett projekt som syftar till att processorientera verksamheten.

iktning.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns endast som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!