En helhetssyn på projektarbete

Tack vare programmets uppläggning får du möjlighet att fördjupa dig i de olika ämnena och utväxla tankar och erfarenheter med kursledare och övriga deltagare under en längre utbildningsperiod.

Utbildningsformen är anpassad till de aktuella ämnena och växlar därför. I hela programmet integrerar vi praktiska gruppövningar i projektmetodik med individuell färdighetsträning i olika övningar och rollspel för att belysa ledarskap och kommunikationsaspekterna på projektledning.

Utbildningen är uppdelad i fyra olika etapper, där den sista genomförs i internatform, då vi jobbar intensivt en bit in på kvällen. De övriga tre etapperna genomförs på dagtid. Mellan de olika etapperna behöver du vara beredd på at lägga ner tid på litteraturläsning och annat hemarbete.

PDU

PDU-poäng

Denna kurs ger 80 PDU-poäng. PDU-poäng används vid Projektledarcertifiering hos PMI, Project Management Institute.

Praktisk information

Utbildningens upplägg

Projektledarprogrammet genomförs under fyra etapper på totalt tio dagar (3+2+2+3). Fjärde etappen genomförs i internatform. 

OBS! Kostnad för internat (kost och logi) ingår ej i deltagaravgiften. Övernattning är önskvärd då det pågår kvällsarbeten/kursmiddagar.

Varje etapp startar kl 09.00 den första dagen och avslutas den sista dagen kl 16.00. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Wenell Management.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!