Grunderna i Lean, Agile Och ScrumCertified Scrum and Agile Master - Foundation

Scrum, Lean och mycket mer Agile
Förmedlande
Certifiering

Kursens mål är att skapa en djup praktisk förståelse för vad som behövs för att skapa ett högpresterande agilt team. Du får verktyg för att facilitera agila event och sprintar samt kunskap om hur du mäter framgång och presenterar resultat.

Praktisk information

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Du får med dig

  • I kursavgiften ingår:
  • Detaljerad dokumentation med övningar och exempel på lösningar, som också fungerar som en manual på hemmaplan
  • Exam Prep Kit, för snabbare inlärning och för att klara testet med bättre resultat
  • Scrum User Guide.
  • Professional Scrum Master I certification

Certifiering

I det här första steget av två, erbjuds du att ta testet för certifiering av Professional Scrum Master efter kursen. Nästa steg är kursen Certified Scrum and Agile Master- Advanced. Denna kurs innehåller en certifiering för Scrum & Agile Master om du önskar. 

Förkunskaper

Genom det sätt som kursen är upplagd passar den både helt nya, men även erfarna Scrum Masters, samt team leaders. Personer med olika erfarenhet tar med sig och plockar upp olika djup och vi får genomgående bra utvärderingar oberoende av bakgrund. 

Detta betyder att det inte finns några krav på förkunskaper, men det är en fördel om du har lett eller medverkat i ett team.

Språk

Kursen hålls på engelska om det är icke svensktalande deltagare med på kursen, annars hålls den på svenska. Om svenska är viktigt för dig, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de kursdatum då vi garanterar svenska som kursspråk. (Vänligen observera att kursmaterialet dock är på engelska).

Företagsutbildning

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller delar av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver en ny utbildning är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Vi är också behjälpliga med hela agila transformationer, av avdelningar eller hela organisationer, från ett enskilt team till multi-team strukturer med flera tusen anställda. 

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!