Scrum, Lean och mycket mer Agile
Certifiering

Kursens mål är att skapa en djup praktisk förståelse för tekniker som utgör kärnan i ett agilt arbetssätt. Detta gör vi genom att arbeta oss igenom en fallstudie där vi tillämpar tekniker ur ett flertal agila principer.   

Vi fokuserar på hur vi arbetar tillsammans och deltagarna lär sig därmed användbara tekniker som product Backlog, Timeboxing, prioritering, rollfördelning, skapa prototyper och Spikes, workshops, Planning Games och mycket mer.

Lärare

Utbildningsledare

Per-Magnus SkooghPer-Magnus Skoogh har många års erfarenhet av att använda och införa agila processer och arbetssätt. Han var bland de första i Sverige med att börja använda formellt definierade agila arbetssätt, när han började arbeta med DSDM/Atern för 15 år sedan.

Sedan dess har Per-Magnus använt Scrum, XP och andra agila tekniker i projekt i Sverige, Tyskland och England. Idag hjälper han och hans kollegor kunder att ta till sig olika agila tekniker med fokus på ökad verksamhetsnytta i Norden och ut över världen.

Anders Nygren Anders Nygren har varit verksam i många roller inom IT-branschen sedan 1981 och täcker alla faser från krav till leverans, utrullning, utbildning och uppföljning. Han har arbetat med Agile i flera år, och har sett en lång rad organisationer lyckas med sitt förbättringsarbete. Anders har arbetet länge som lärare och workshopledare och har ett skarpt sinne för teknik, metodik, process och gruppsykologi.

Praktisk information

Kursens upplägg

Kursen omfattar tre dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Kursen genomförs i samarbete med Agile Extreme

Certifiering

Du kan certifiera dig efter genomförd kurs – läs mer om Scrum & Agile Master här.

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper, men en erfarenhet av att beställa, betala för eller deltaga i projekt är en fördel.

Språk

Provet är på engelska och kursen genomförs med engelskt material. Kursen kommer även att hållas på engelska om någon av deltagarna efterfrågar det.

Företagsutbildning

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller delar av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver en ny utbildning är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Vi är också behjälpliga med hela agila transformationer, av avdelningar eller hela organisationer, från ett enskilt team till multi-team strukturer med flera tusen anställda. 

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!