AI, AI KURS, GENERATIV AINy kurs om modern AI, diskutera ämnet med utbildningsledare Daniel Akenine

Tillfälle att få dina frågor besvarade!

Frukostseminar-modern-ai 

Vi ser en allt snabbare utveckling inom AI-relaterade områden och vi är dessutom nära en ny AI-reglering som kommer ha stor påverkan på många organisationer. AI är något som påverkar de flesta roller i en organisation och det blir därför viktigt att ha rätt kompetens för att hänga med.

 

Var med och diskutera innehållet på vår nya AI-kurs!

 

Fredagen den 6 oktober är du välkommen att delta på ett interaktivt frukostseminar med fokus på vår nya kurs Senaste inom modern AI: Tillämpningar, regleringar och tekniken!

 

Under denna timme får du möta Daniel Akenine, utbildningsansvarig, som pratar om innehållet i kursen samt diskuterar viktiga frågor gällande generativ AI och dess framtid samt affärsförståelse.

 

Kanske finns det något som du funderar kring? Att komma med egna frågor gällande kursen eller området är något vi uppmuntrar till! Tanken är att vi ska kunna föra dialog och interagera på bästa sätt.

 

När: Fredagen 6 oktober

Tid: 08.30-09.30. Frukost serveras från kl. 08.00.

Plats: F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7

 

Registrera dig i rutan till höger.

 

Daniel Akenine

Daniel Akenine är fysiker, föreläsare, författare och tidigare hjärnforskare på Karolinska Institutet. Han fick 2022 DAIR Lifetime Achievement Award i AI och arbetar som teknikchef för Microsoft i Sverige. 2015 blev Daniel utsedd till en av världen främsta experter inom IT-arkitektur av IASA och 2022 som en av Sveriges 50 mest inflytelserika inom tech i Sverige av IDG och TechSverige. Daniel har i många år varit en av tio ledamöter i regeringens digitaliseringsråd samt är roman och fackboksförfattare med ett antal utgivna böcker.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!