FrukostseminariumNycklar till framgångsrik AI

Vad är egentligen AI och AI-modeller?

Artificiell Intelligens är ett begrepp som florerar i många olika sammanhang, hypen är stor och förväntningarna är skyhöga. Somliga menar att det är relativt enkelt och går snabbt att börja utnyttja fördelarna med AI, andra menar att det är svårt och tidskrävande. Men vad är egentligen AI och AI-modeller? Hur kan modellerna användas och kan vi förstå hur de fungerar?

 Varmt välkommen på frukost den 24 maj där du får lyssna till Per Grosskopf och Helena Ahlin som berättar om vad Artificiell Intelligens egentligen är, vad det finns för praktiska användningsområden, vilka metoder som hör till området samt XAI - praktiska tillvägagångssätt för att förstå hur AI-modellerna fungerar.

 Under frukosten presenterar vi även översiktligt utbildningen Certifierad Data Scientist - ett program som ger dig de verktyg du behöver för att förstå verksamheten, tillämpa avancerade analytiska metoder och presentera analysresultat på ett engagerande sätt för olika målgrupper.

Seminarieledare

Per Grosskopf - VD och grundare av Ferrologic Analytics med över 20 års erfarenhet av analys från ett flertal olika branscher. Jobbar med strategisk rådgivning inom analyticsområdet och hjälper organisationer att bli mer datadrivna. 

Helena Ahlin - vVD i Ferrologic Analytics och ansvarig för utbildningen Certifierad Data Scientist som Ferrologic levererar tillsammans med Dataföreningen Kompetens. Senior konsult med mer än 15 års erfarenhet av analys inom ett flertal branscher. 

praktisk info

Vi öppnar kl. 08:00 för registrering, frukost och mingel! Seminariet pågår kl. 08:30-9:30 den 24 maj 2019 på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 i Stockholm.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!