DESIGN THINKING, USER EXPERIENCE, AFFÄRSUTVECKLINGKundupplevelse genom tjänstedesign

Skapa verklig kundupplevelse med ett kundfokuserat perspektiv på tjänster och värdeerbjudanden.

Vad är tjänstedesign? Tjänsteutveckling är en trend i tiden och likställs ofta med utveckling av digitala produkter  men det behöver inte vara så. Under en workshop diskuterar vi varför och faktorer som gör tjänstedesign relevant för fler.

Under workshopen får du exempel från praktiken, bland annat från organisationer som SEB och Skatteverket. Vi gör en designövning där du själv får skapa kundupplevelse med hjälp av Service Design Thinking.

  • Agenda
  • Vad är tjänstedesign?
  • Tjänstedesign en trend i tiden?
  • Upplev Service Design Thinking
  • Summering och avslut

Efter seminariet vet du när och hur din verksamhet behöver tjänstedesign och du kommer att ha fått testa på hur du skapar kundupplevelse i en designövning.

Praktisk information

Kaffe och smörgås serveras från kl. 08:00, workshopen börjar kl. 08:30. Vi kommer även presentera vår utbildning Tjänstedesign.

Vi ses den 19 oktober, kl. 08:00-10:00 på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7, Stockholm. Varmt välkommen!

Utbildningsledare

Ann ErvikAnn Ervik arbetar som senior tjänstedesigner på Skatteverket och har lång erfarenhet av tjänsteutveckling och förändringsledning i såväl privat som offentlig sektor. Ann har en bakgrund som interaktionsdesigner med stort intresse för hela kedjan från affärsidé till produkt och tjänst med kunden i fokus.

Martin WaligorskiMartin Waligorski har arbetat med digital tjänste- och produktutveckling i ett brett spektrum av branscher. Martin brinner för lösningar som byggs med användaren i fokus. Idag arbetar han som Digital Collaboration Manager hos SEB.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!