Designa kunderbjudande, kursValue Proposition Design

Skapa erbjudanden med hjälp av kundinsikter!
Att skapa riktigt attraktiva erbjudanden till kunder kan upplevas som en nästan oöverkomlig utmaning i dagens snabbrörliga affärsmiljö. Men det finns verktyg till hjälp som gör det mycket enklare och roligare.

Kundinsikter handlar inte om att göra antaganden om kundens behov, det handlar om analys och innovation. Många organisationer analyserar hur deras produkter och tjänster används och uppskattas av sina kunder, men viktigare insikter uppnås genom att analysera kundens situation och de behov som uppstår. Vilket ”jobb” vill kunden få gjort? Genom att arbeta med kundfokusering skaffas en djup insikt i kundens behov i just den situation som tjänsten eller produkten är tänkt för, vad är kundens mål just här och nu?

Denna intensivkurs ger dig inspiration, verktyg och förmåga att klargöra vad din organisation behöver förstå om era kunders behov, hur ni kommer fram till denna insikt och vad ni ska åstadkomma för att hjälpa era kunder att nå sina mål.

Kursledare Torbjörn Olsson har en gedigen internationell erfarenhet av kundfokusutmaningar inom B2B produkt och erbjudandeutveckling, marknadsföring och försäljning. Torbjörn arbetar med såväl mindre tillväxtbolag som stora etablerade organisationer och är en uppskattad rådgivare och coach.

 

Kursens innehåll och upplägg

En halvdags intensivkurs i att skapa erbjudanden som kunder älskar och rekommenderar!

Vi börjar dagen med kaffe och smörgås från kl 08:00.
Kursen pågår mellan 08:30-12:30.

  • Du lär dig:
  • Varför är kundinsikter viktigare idag?
  • Vem är kunden och hur beskrivs ett kundsegment?
  • Vad är en kundsinsikt och hur fångar vi den?
  • Hur skapas en kundinsikt?
  • Hur används en kundinsikt för att skapa ett erbjudande?

MÅLGRUPP

För dig som arbetar med affärs- och verksamhetsutveckling där design av tjänster och kunderbjudanden är centrala. Du har en operativ eller strategisk nyckelbefattning som gör att din förståelse för att kundupplevelsen är avgörande för framtiden i din organisation.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!