Årshjulet för systematiskt arbeteVerktyg för dataskyddsombud

Kvällseminarium

säker 

Kom och inspireras av kunniga personer inom det komplexa området dataskydd.

Föreläsningen ger en introduktion till Årshjulet, en metodik som har visat sig vara ett effektivt sätt att strukturera upp arbetet inom dataskydd. Metodiken bygger på att arbetet inom dataskyddet delas upp i ett årshjul, där varje månad är indelad i ett fokusområde som respektive dataskyddsombud kan fokusera på. 

Metodiken presenteras av Fredrik Jonasson, expert inom dataskydd, utbildningsledare på vårt program Dataskyddsombud - Certifiering och en av de som tagit fram Årshjulet.

Under kvällen får ni även lyssna till Monika Wendleby, gästföreläsare på Dataskyddsombud – Certifiering  och författare till nyutkomna boken Dataskyddsförordningen GDPR – för dataskyddsombud och andra ansvariga, som släpptes i januari 2020. 

Under föreläsningen presenterar Monika innehållet i boken som beskriver det komplexa juridiska regelverket kring dataskyddsombud, samspelet med andra roller i dataskyddsarbetet samt en rad praktiska metoder att arbeta efter.

Vi bjuder på tilltugg och en inspirerade föreläsning.

Agenda:

17.00 - 17.30 Mingel och lättare förtäring

17.30 - 18.00 Fredrik Jonasson presenterar metodiken Årshjulet och introducerar kursen Årshjul för dataskyddsombud

18.00 - 18.30 Monika Wendleby presenterar innehållet i hennes nyutkomna bok Dataskyddsförordningen GDPR – för dataskyddsombud och andra ansvariga

18.30 - 19.00 Mingel

Välkommen den 20 april kl 17.  För dig som inte kan vara på plats finns möjlighet att se föreläsningen online (du anmäler genom att välja alternativet ONLINE vid bokning).


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!