Arkitektur, ledarskap, kommunikationVem vill sitta i ett skepp utan roder? Om vikten av att ta ansvar över arkitekturen

Webbinarium med Eva Kammerfors och Jonna Lidman

webbinarium-chefsarkitekt5 

Arkitektur handlar inte om roller, det handlar om att skapa hållbara resultat


Välkommen att delta i ett webbinarium som lägger stor vikt vid helheten i arkitekturarbetet och förmågan att ta ansvaret för detta.


eva-jonna-webbinarium

Lyssna till Eva Kammerfors och Jonna Lidman den 15 juni kl 08.30. 


Möt Jonna Lidman som arbetar som Head of Security and Risk Advisors på H&M.
Jonna gick utbildningen Certifierad Chefsarkitekt 2014 och arbetade då för Polisen. Jonna har med sin yrkeskarriär lång erfarenhet inom Försvarsmakten och har arbetat mycket med ledarskapsfrågor och förändringsarbete.

Hon delar i webbinariet med sig av sina erfarenheter och insikter kring hur vi i dagens verksamheter bör tänka för att få hållbara lösningar på plats, inte minst ur ett långsiktigt säkerhetsperspektiv.

Vi får också svar på den stora frågan: Vad har hänt sedan 2014? Har utbildningen varit till hjälp i Jonnas vidare karriär? I så fall på vilket sätt och vilken roll spelar helhetsperspektivet på arkitekturen för henne?


Du får också lyssna till vår utbildningsledare Eva Kammerfors som är rektor för vårt program Certifierad Chefsarkitekt.
Eva är medförfattare till den nylanserade boken om IT-arkitektur: Fundamentals of IT Architecture som också används som referenslitteratur på utbildningen. Hon menar att arkitekter i dag förväntas ta ett betydligt större ansvar för helheten än tidigare. Dessutom krävs större ledar-, organisations- och kommunikationsförmåga. Det var detta som gjorde att hon tillsammans med några branschkollegor 2013 tog initiativet till att tillsammans med Dataföreningen Kompetens starta en skräddarsydd utbildning för att bygga just de kompetenser som behövs just kring denna ledarroll: Certifierad Chefsarkitekt.

Under webbinariet hör du Eva berätta om hur chefsarkitekten fokuserar på och tar ansvar över helheten, skapar strukturer för ett professionellt och värdeskapande arkitekturarbete och vilka fördelar hela verksamheten kan dra av det. Du får inblick i hur utbildningen Certifierad Chefsarkitekt är uppbygd och vilka ämnesområden som dominerar programmet. 


Talare: Eva Kammerfors och Jonna Lidman
Datum & klockslag: 15 juni, 8.30-9.30.
Plats: Online via Zoom 
Språk: Svenska


Läs om utbildningenKontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!