DATA MANAGEMENT, INFORMATIONSARKITEKT, INFORMATIONSMODELLERINGAtt arbeta som Informationsarkitekt

Webbinarium | Ny certifierande utbildning för Informationsarkitekter

CINA-webinar 

Sveriges första och enda certifiering för Informationsarkitekter!

Att arbeta som Informationsarkitekt

Vad innebär rollen Informationsarkitekt? Och vad ingår i Sveriges första och enda utbildning till certifierad Informationsarkitekt?

 

Välkommen att lyssna in och delta på webbinariet med fokus på vår nya utbildning Certifierad informationsarkitekt! Under denna timme får du möta några av programmets föreläsare som presenterar innehållet i utbildningen och grundtanken för 12-dagarsprogrammet.

 

Vidare kommer föreläsarna tillsammans diskutera vad rollen Informationsarkitekt faktiskt innebär och vad deras olika erfarenheter har att säga om området.

Kanske är det något som du funderat kring? Självklart kommer det finnas tillfälle för dig att ställa frågor både kring rollen och utbildningen!

 

Datum och tid: 25 maj och 1 september kl. 9.00-10.00
Plats: Online, deltagande sker via Zoom

 

Anmäl dig i rutan till höger.


Certifierad informationsarkitekt

Utbildningen ger dig verktygen för att beskriva och analysera verksamhetens informationsresurs samt kompetensen och metoderna för att utforma en informationshantering som idag är effektiv, men även flexibel för att hantera framtida förändringar.

 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!