Webbinarium, Ledarskap, ITAtt leda offensivt i en transformativ tidsålder

Webbinarium om ledarskap

 Webinar-leda-offensivt 

Välkommen att lyssna in på vårt webbinarium!

Vi lever i en omvälvande tid när vi inte längre kan lösa våra problem med samma tänkande som vi hade när vi skapade dem. En rad faktorer i vår omvärld ställer nya krav på vår förmåga att leda inom IT. Detta innebär att vi behöver hitta nya tankesätt och lösningar på dagens organisatoriska utmaningar, vilket också medför att ledarskapet behöver lyftas till en ny nivå.

 

Välkommen på vårt webbinarium med fokus på det offensiva ledarskapet! Denna morgon får du träffa vår partner Stefan Elmstedt och Jonas Dahl som kommer behandla:

 

  • Bättre förstå den kontext dagens ledarskap utförs i
  • Det offensiva ledarskapet – att leda i flera dimensioner
  • Kopplingar till aktuell ledarskapsforskning. Du kommer ta del av utvalda tankesätt, verktyg och modeller i personlig utveckling

 

Självklart kommer det finnas möjlighet för dig att ställa frågor.

 

När: Torsdag 24 november, kl. 08.30-09.30

 

Var: Deltagandet sker online, via Zoom

 


Jonas Dahl

Jonas Dahl delar sin tid mellan att vara organisationskonsult och att bedriva forskningsarbete på Handelshögskolan i Stockholm.

 

 

                                                    Jonas Dahl

Stefan Elmstedt, grundare och rektor för certifierad CIO, är en erfaren och engagerad coach med lång yrkeserfarenhet inom området. Stefan lägger stor vikt vid att ständigt hålla utbildningen aktuell med målet att fortsätta skapa en plattform för framtidens IT-ledare.

 

Relaterad utbildning

 

Certifierad CIO

Certifierad CIO är ett kraftfullt verktyg för företag och verksamheter som vill maximera affärsnyttan med IT. Utbildningen ger dig djup kunskap om de viktigaste delarna inom IT och verksamhetens kretslopp, samt nya färdigheter i ledarskap och kommunikation. Detta bidrar till ett nära och fungerande samarbete mellan IT och verksamheten, vilket är en förutsättning för att lyckas.

 

 

Senaste omgången, 5/5 i betyg!Stjärnor 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!