Strategisk planering, verksamhetsutveckling, förmågekarta Varför Vintergatan?

Webbinarium | Skaffa koll på, och en gemensam bild av, samspelet i verksamheten

Vintergatan-webinar 

Effektivisera arbetet med verksamhetens utveckling och arkitektur

 

När blir verksamhetsutvecklingen effektiv på riktigt? Jo, när man har tillräcklig koll på komplexiteten för att kunna prioritera rätt och ta rätt beslut. Vintergatan gör det möjligt.

 

Flera stora bolag i Sverige använder sig av Vintergatan. Ett enkelt sätt att ta reda på om Vintergatan också är rätt för din verksamhet är genom att gå någon av våra kurser i ämnet.

 

Under detta webbinarium presenterar verksamhetsarkitekterna Cecilia Nordén och Thomas Larsson från IRM våra två kurser i Vintergatan: endagarskursen Vintergatan - kartan för navigering och förändring samt tredagarskursen Vintergatan - skapa din egen verksamhetskarta.

 

Du får även träffa tidigare kursdeltagare som delar med sig av sina erfarenheter. En från tredagarskursen Vintergatan – skapa din egen verksamhetskarta, som berättar hur det är att återvända till verksamheten med en karta i handen, samt en deltagare från endagarskursen Vintergatan för navigering och förändring som delar med sig av den nytta som kursen gav.

 

Datum och tid: 5 september kl. 8.30-9.30 med frågestund till 10.00
Plats: Online, deltagande sker via Zoom

 

Anmäl dig i rutan till höger.


Kort om Vintergatan

Vintergatan är ett synsätt som ger översikt och samsyn i en komplex verklighet. I Vintergatakartan syns hur processer, information och it-stöd samverkar i tiden för att bidra till verksamhetens värdeflöden. Den gör det också tydligt hur företaget samverkar med sina leverantörer, partners och kunder. I och med alla analyser den möjliggör utgör Vintergatan ett bättre beslutsunderlag i samband med förändringsinitiativ.

 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!