Data scientist, AIAI Kickstart – Så kickstartar du din AI

WEBBINAR
Medan AI-investeringar fortsätter att stadigt öka faller företagens anpassningar till AI-teknologier efter. Många företag kämpar även idag med frågor kring var och hur de ska starta sin AI-resa för att utnyttja data som en tillgång. 

För att lyckas med satsningen behöver du samordna dina AI use cases med företagets mål & strategier, välja rätt initiativ samt leverera snabbt och ibland även kunna misslyckas fort. Solita har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att starta resan mot att bli mer datadrivna och därmed kickstarta AI-resan. Välkommen på ett webbinar den 18 september där vi går in på:

• Hur AI används över olika typer av industrier 

• Hur du kan kickstarta din AI-resa och hitta de bästa och rätta möjligheterna 

• Hur du snabbt levererar värde och insikt

Joel Strandh, Solita, är konsult inom data science och drivs av möjligheten till värdeskapande genom utnyttjande av data och AI. Han har flera års erfarenhet från många olika branscher vilket ger honom en bredd i att se möjligheterna med AI samt hur en organisation kan maximera nyttan av sin data. Joel undervisar även på programmet Certifierad Data Scientist.

Jan Frändegård, Solita, är en managementkonsult med mångårig erfarenhet som chef och ledare inom data, avancerad analys & AI. Han har lång erfarenhet av att sitta i, arbeta med och utbilda ledningsgrupper, styrgrupper samt verksamhetsledning där han bland annat är känd för att pedagogiskt kommunicera komplexa frågor på ett enkelt sätt. Jan undervisar på programmet Certifierad Data Scientist.

Tid: 8.30-9.30. Frågestund till 10.00.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!