DATA MANAGEMENT, INFORMATIONSARKITEKT, INFORMATIONSMODELLERINGVad ingår i Sveriges enda utbildning till certifierad Informationsarkitekt?

Webinaret för dig som vill certifiera dig som Informationsarkitekt

Informationsarkitekt-webinar 

Vad ingår egentligen i Sveriges enda utbildning till certifierad Informationsarkitekt? Vad innebär rollen Informationsarkitekt, och vilka fördelar ger den certifierande utbildningen?

 

Välkommen på webinar!

 

Välkommen att lyssna in och delta på webinaret med fokus på vår nya utbildning Certifierad informationsarkitekt! Under den här timmen får du möta Mathias Lindkvist och Pia-Lina Andersson, utbildningsledare, som presenterar innehållet i utbildningen och grundtanken för 12-dagarsprogrammet. Dessutom kommer de diskutera vad rollen Informationsarkitekt faktiskt innebär och vad deras olika erfarenheter har att säga om området.

 

Kanske finns det något som du funderar kring? Självklart kommer det finnas utrymme för dig att ställa frågor både kring rollen och utbildningen!

 

När: Torsdagen 25 maj

Tid: 08.30-09.30

Plats: Online, via Zoom

 

Registrera dig i rutan till höger.


Mathias LindkvistMathias Lindkvist, IRM, informationsarkitekt, utbildare och konsult. Mathias har lång erfarenhet av företagsövergripande informationsarkitekturfrågor. Han har även stor erfarenhet av kravställning och informationsmodellering i systemutveckling, integration och Data-Warehouse projekt. Han brinner för att analysera, visualisera och kommunicera ett företags informationsbehov för att i slutändan effektivisera den totala informationsförsörjningen.

Pia-Lina AnderssonPia-Lina Andersson, IRM, informationsarkitekt med stor teknisk förståelse och som kan översätta affärskrav i tekniska termer till en användarvänlig lösning. Hennes erfarenhet av data och informationsanalys sträcker sig från verksamhetskunskap till värdeskapande BI-lösningar för beslutsstöd, rapportering och analys, via praktiskt arbete som redovisningsekonom, controller, datamodellerare och hantering av master- och metadata, integrering och säkerhet.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!