Verksamhetsarkitekt, verksamhetsarkitekturVerksamhetsarkitektens vardag och verktyg

Få insyn i verksamhetsarkitektens vardag

Verksamhetsarkitekt-webinar 

Att arbeta som Verksamhetsarkitekt är att arbeta med helheten

 

Hur blir man Verksamhetsarkitekt och vad innebär rollen?

 

Fredag den 19 april är du välkommen att delta på vårt kostnadsfria webinar där innehållet på utbildningen Certifierad verksamhetsarkitekt presenteras, samt vilka verktyg deltagarna rustas med. Du får också träffa en tidigare deltagare, som arbetar som verksamhetsarkitekt, och lyssna till hur det är att nyttja sina nyvunna kunskaper i den egna organisationen. Vad görs annorlunda nu? Hur har vardagen förändrats efter utbildningen?

 

Under webinaret delar de utbildningsansvariga föreläsarna med sig av exempel på hur deras vardag som verksamhetsarkitekt inom olika branscher och företag kan se ut, vilka utmaningar de möter och hur de tar sig an dem i rollen som verksamhetsarkitekt.

Vad gör en Verksamhetsarkitekt och vilka fördelar ger den certifierande utbildningen?

Hur är det att komma hem till sin egen organisation med nya kunskaper och verktyg?

 Passa självklart på att även ställa alla dina frågor denna fredagsmorgon! 

 

När: Fredagen 19 april kl. 8.30-9.30
Plats: Online, deltagande sker via Zoom

 

Anmäl dig i rutan till höger.


Cecilia NordénCecilia Nordén, IRM, verksamhetsarkitekt, utbildare och konsult. Hon arbetar med allt från verksamhetsarkitektur, strategier, IT-kravställning, affärs och, IT-utveckling till ekonomi. Hon har ett gediget helhetsperspektiv på hur olika delar av en verksamhet samverkar och påverkar varandra samt brinner för att ta komplexa frågeställningar och göra dem förståelig. Cecilia är författare till boken "Vintergatan - din verksamhetskarta".

Torbjörn OlssonTorbjörn Olsson, IRM, är konsult inom affärs-, verksamhets- och produktutveckling samt förändringsledning, med fokus på uppdrag inom affärsutveckling, strategi. Digitaliseringen av produkter, tjänster, verksamheter och samhälle är ett starkt intresse, både tekniken i sig och hur den skapar möjligheter till utveckling.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!