Verksamhetsutveckling, verksamhetsutvecklareVerktyg för en Verksamhetsutvecklare

Vad är viktigt att kunna och vad gör vi i rollen som Verksamhetsutvecklare?

Vad är viktigt att kunna och vad gör vi i rollen som Verksamhetsutvecklare? I det här webinaret får du svaren från vår synvinkel.

 

Välkommen på webinar!

 

Du möter verksamhetsutvecklarna Johan Svärd och Johanna Montalvo, båda utbildningsansvariga för utbildningen Certifierad verksamhetsutvecklare. Genom att vi pratar innehåll i utbildningen och kring ett case, får du insikt i vilka verktyg, metoder och kunskaper du bör ha som verksamhetsutvecklare. Johan och Johanna presenterar ett aktuellt case som visar hur de kunskaper du får på Certifierad verksamhetsutvecklare kan omsättas till nöjdare kunder och förbättringar i organisationen.

 

Vi avslutar med en frågestund. Missa inte chansen att få svar på dina frågor om rollen verksamhetsutvecklare!

 

När: Fredagen 15 mars

Tid: 08.30-09.30

Plats: Online, via Zoom

 

Registrera dig i rutan till höger.


johan-svard-webbJohan Svärd, IRM, verksamhetsutvecklare med mångårig erfarenhet av att arbeta i agila transformationer som ledare, agil coach Scrum Master och agil kravhantering. I sitt ledarskap coachar han team och individer att närma sig självorganisation och utveckla självledarskap, samt att utveckla en öppen dialog och samverkan som leder till kollektiv intelligens.

JohannaJohanna Montalvo, IRM, är verksamhetsutvecklare, utbildare och konsult. Hon har många års erfarenhet av arbete med verksamhetsutveckling och verksamhetsstyrning, samt att driva affärs- och verksamhetsplanering. Hon har gedigen erfarenhet av modellering av processer, begrepp och kundresor samt att etablera arbetssätt och metoder. Johanna har erfarenhet som ledare och har en väldigt god förmåga att leda i olika tvärfunktionella sammanhang, såsom workshops, projekt och i samband med verksamhetsförändringar.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!