HÅLLBARHETSSTRATEGI, HÅLLBARHETSSTRATEG, HÅLLBARHETSARBETEZero is not enough: strategiskt hållbarhetsarbete med grön innovation

Seminarium | Ni ställer om - vi leder vägen
Nyhet
Zero is not enough 
Vi står inför mänsklighetens kanske största globala utmaning. Din verksamhet är en del av den förändring som krävs och ni måste ställa om nu. Vill du veta mer om hur du utvecklar din verksamhet till en cirkulär ekonomi med minsta möjliga negativa klimatmässiga, sociala och ekonomiska påverkan?

Magnus Penker är bästsäljande Wall Street- och USA today-författare, hedersprofessor och en internationellt känd expert inom innovation, hållbarhet och företagsomvandling. I mars startar första omgången av vårt nya program för ledare och hållbarhetsstrateger - Certifierad hållbarhetsstrateg, med Penker som utbildningsledare. 
 


Mindre eller noll negativ påverkan räcker inte. Vi måste arbeta ur ett regenerativt perspektiv.


Key take-aways

1. Vad är Green Innovation och varför är det en ödesfråga för alla företag?
2. Alla företag måste rapportera ESG, men hur ska du höja din rankning?
3. De fyra R:en: "Reduce, Reuse, Recycle och Regenerate" - hur bygger du en hållbar affär?
 

Praktiskt

Plats: F7 Möten & konferens, Fleminggatan 7, Stockholm. Seminariet äger rum on-site.
 
Tid: Seminariet pågår 16.00-17.00. Från klockan 17.00 serveras mousserande och lättare tilltugg. 
 
Pris: Kostnadsfritt. (Kostnadsfri avanmälan t o m den 11 januari. Vi debiterar en administrativ avgift vid sen avanmälan.)

För vem?

Seminariet bygger på vår utbildning Certifierad hållbarhetsstrateg. Certifieringen riktar sig både till dig som vill växla upp din karriär inom ett företag och dig som har ett par års erfarenhet som hållbarhetschef, hållbarhetsstrateg eller annan ledande befattning inom området hållbar utveckling och som vill förstärka din roll med en certifiering.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!