4 tips för att lyckas med ditt agila arbetssätt


4 avgörande framgångsfaktorer för framtidens verksamheter

Mattias Tronje, framstående förändringsledare och rektor för utbildningen Certifierad Verksamhetsutvecklare listar fyra av företags och organisationers idag största utmaningar, samt vilka faktorer som är avgörande för att vara framgångsrik över tid.


Informationssäkerhet - en självklarhet?

Under sommaren har vi återigen blivit påminda om vikten av kompetens inom informationssäkerhet i och med den senaste IT-skandalen.


CIO HORISONT

Inspirerande webinars och senaste nytt inom IT-ledarskap.


Omgång 58 (!) av Certifierad IT-arkitekt klara

Stort grattis till den här gruppen som sedan i juni kan titulera sig certifierade it-arkitekter. Hoppas ni har en riktigt fin sommar!


Grattis till våra nya Lead Developers!

Lagom till midsommar avslutade våra deltagare på tionde omgången av Certifierad Lead Developer sin utbildning – stort grattis! Efter hårt slit hela våren är ni nu värda en riktigt skön sommar!


Digital transformation eller ”bara” transformation

För att hänga med i dagens snabba utvecklingstakt och kunna bibehålla eller öka kundnöjdheten samt den interna effektiviteten ställs nu mer än tidigare krav på en kontinuerlig verksamhets- och tjänsteutveckling.


Nycertifierade affärsarkitekter med nya ögon!

Omgång 5 av våra affärsarkitekter certifierades under gårdagen och ville illustrera att de nu ser världen med nya (VR)ögon! Bra kämpat under våren och stort grattis till certifieringen!


KPI:er för kundupplevelse

Strategiska nyckeltal, KPI:er spelar en allt mer viktig roll i verksamheter och affärsutveckling – men ofta bortser dessa tyvärr från kundnytta.


Omgång 14 av Certifierad verksamhetsutvecklare

Stort grattis till detta glada gänget verksamhetsutvecklare som nu är certifierade. Glad sommar och lycka till med framtida utmaningar!
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!