Mike Ward English Coach

Mike Ward English Coach tillhandahåller en premium coaching- och mentorskapstjänst i engelska.

Mike specialiserar sig inom affärsengelska för den nordiska marknaden. Han har djupgående kunskap av de kulturella samspelen, både historiska och nutida, som inverkar på affärsrelationer inom regionen. 

Han är även bekant med de praktiska behoven, såsom överbryggande av kulturella skillnader och förhandlingstekniker, nödvändiga för skandinaviska företag som använder engelska för att samarbeta med andra affärspartners inom den nordiska regionen. 

Träningen är även lämplig för dem som använder engelska som ett främmande språk var som helst inom den globala affärsmiljön.

Syftet med denna form av coaching är att träna upp kommunikationsförmågan till en nivå där du kan utföra dina uppgifter effektivt obehindrat av språket. Träningen är situationsberoende och nära anpassad till klientens professionella behov.

Läs mer på www.engelskacoach.se

Utbildningsledare

Mike Mike Ward har trettiofem års erfarenhet av att träna yrkesprofessionella genom hela det svenska affärssamhället. Utöver hans träningsaktiviteter, har han även arbetat i chefspositioner inom andra affärsområden inklusive finansiella sektorn, försäkringar, försäljning och marknadsföring. 

Mike tillhandahåller en premium coaching- och mentorskapstjänst till nordiska affärsmänniskor som använder engelska inom loppet av sina dagliga affärsaktiviteter för att utföra rutinmässiga och specifika uppgifter.