Förvaltning med pm3Pm3 grund

För affärsmässig förvaltningsstyrning
Kursen behandlar grunderna i pm3 och nyttan som modellen ger samt förklarar varför en förvaltningsstyrningsmodell behövs och hur en styrbar förvaltning skapas med hjälp av pm3.

Undrar du hur pm3 kan hjälpa dig och din organisation att få mer verksamhetsnytta ur ert IT-stöd samt en styrbar förvaltning?

Under utbildningen blandar vi genomgångar i föreläsningsform med grupparbeten, praktikfall och diskussioner. Du som deltagare får chansen att diskutera dina frågeställningar och funderingar med både övriga deltagare och en erfaren kursledare.

Kursen omfattar två dagar.

Våra övriga utbildningar inom området.

Kursen behandlar grunderna i pm3 och nyttan som modellen ger

Syfte

Kursen ger dig

Förvaltningsstyrning med pm3 är en efterfrågad kompetens. Behovet av en effektiv förvaltning uppmärksammas idag och kunskap om pm3 värderas högt.  Syftet med utbildningen är att ge dig förståelse för pm3 och varför en förvaltningsstyrningsmodell behövs samt få övning i hur modellen tillämpas.

  • Under kursen Pm3 grund får du exempelvis lära dig vad som krävs för att:
  • Skapa effektiva förvaltningsobjekt
  • Tydliggöra förvaltningsuppdrag
  • Bygga affärsmässiga förvaltningsorganisationer

Målgrupp

Kurs för dig som

Kursen riktar sig till dig som vill förstå grunderna i pm3 för att skapa styrbar förvaltning och är lika relevant för dig som arbetar operativt såväl som för dig som är intresserad av strategisk förvaltningsstyrning.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!