Årets tema: Trust (Förtroende)

ITARC arrangeras för 12:e året i rad. Formatet är en konferensdag med presentationer och paneler och en dag med workshopar. Presentationerna kan vara 20-45 min och workshopar 3 tim.


Så säkrar du kompetensen efter färdig utbildning

Att våra kursdeltagare ska fortsätta sin kompetensresa efter avklarad utbildning är något vi alltid uppmuntrar. Många av våra kursdeltagare frågar oss hur de kan se till att kompetensutvecklingen fortsätter efter färdig utbildning. Ett av svaren stavas nätverk!


7 steg för att lyckas med processutveckling

Funderar du på hur din verksamhet fungerar och levererar ur ett kundperspektiv? Är du frustrerad över onödigt omständliga och rigida arbetssätt? Känns det som gamla strukturer förlamar och gör det svårt att anpassa sig till nya omvärldskrav? Då kan det vara dags att se över era processer.


5 nyttor som en affärsarkitekt ger verksamheten

Certifierad Affärsarkitekt Master är utbildningen för dig som vill utvecklas mer inom affärsmodellering, affärsstrategier och affärsarkitektur. Vill du utvecklas inom din verksamhet? Läs nedan om varför du bör gå utbildningen Certifierad Affärsarkitekt Master!


AI är framtiden

Vi introducerar ny kurs inom ämnet Artificiell intelligens!


Vi söker en marknadsansvarig!

Är du en serviceinriktad och initiativtagande person med ett öga för detaljer? Nu söker vi en marknadsansvarig!


Vad är en framgångsrik produktledare?

Vad är egentligen en framgångsrik produktchef? Vi har pratat med Petra Färm och Magnus Billgren, Thought Leaders på kunskapsbolaget Tolpagorni Product Management för att ta reda på vad deras syn på en framgångsrik produktledare är.


Roadshow: verktyg för innovation

Välkommen till inspirerande seminarier om öppen digital innovation och tävlingar!


Hur säkerställer du att en planerad investering är lönsam?

Hur vet man om en investering är lönsam eller inte? Genomförda investeringar i företag är sällan något som är lönsamt för företaget. Undersökningar visar att endast en tredjedel av de investeringar företaget eller organisationer gör ger något nytta. Att nyttovärdera enligt PENG-modellen förhindrar onödiga utgifter och säkerställer nyttan.


Då kommer turen oftare på besök!

Dataföreningen Kompetens utbildningar Certifierad CIO och Certifierad Chefsarkitekt inleddes med två intensiva dagar om hur man bör rusta sina verksamheter för framtiden. Här berättar Stefan Elmstedt, rektor för utbildningarna, om utbildningstillfället.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!