Säkra upp i vår

Informationssäkerhet handlar inte bara om att säkra era system utan också om att säkra organisationen och processer. Att arbeta fram en helhetssyn och ha en god informationssäkerhet är därför ett avgörande i verksamheten. Under våren erbjuder vi säkerhetskurser inom flera nivåer och områden. Här är några:


Ny kurs inom dataskydd

Tillsammans med IT-säkerhetsbolaget släpper vi kursen Årshjul för dataskydd, som en praktisk vägledning till en fungerande dataskyddsorganisation och ett granskande dataskyddsombud.


I år skänker vi en julgåva till Plan Sverige


Från teknikansvarig till ledare för digital transformation

Förra veckan släppte vi en intervju med Johanna Alkberg som berättade om sin resa som enterprisearkitekt och kring valet att gå utbildningen Certifierad CIO. Den här veckan får vi träffa Anna Källsveds, som började sin IT-karriär som programmerare. Idag är hon IT-chef på Ludvika kommun och nu också certifierad CIO. Ta del av Annas yrkesval, hennes förväntningar på programmet och vilka nya kunskaper och insikter hon tar med sig från utbildningen.


Enterprisearkitekt och nu även Certifierad CIO

Vi har fått möjlighet att intervjua två av deltagarna från senaste omgången av programmet Certifierad CIO, Johanna Alkberg och Anna Källsved. Idag träffar vi Johanna som berättar om sin yrkesresa som enterprisearkitekt, kring valet att certifiera sig som CIO och vad hon tar med sig från utbildningen. Nästa vecka kommer vi del av Annas resa från teknikansvarig till ledare för digital transformation.


Följ oss på LinkedIn och ta del av våra senaste nyheter

På vår LinkedIn DF Kompetens uppdaterar vi kring våra aktiviteter inom informationssäkerhet, IT-arkitektur, förvaltningsledning och verksamhetsledning.


Så lyckas du som chefsarkitekt

I september var det avslutning för sjunde omgången av Certifierad chefsarkitekt. Vi träffar Eva Kammerfors, som i våras debuterade som utbildningsledare på programmet. Vi tar del av hennes intryck från utbildningen och tips på hur du lyckas i rollen som chefsarkitekt.


Våra kursdeltagare delar med sig

Under kursen Processutveckling får deltagarna kunskap att arbeta mer effektivt och därmed öka kundvärdet i verksamheten. Vi har fått ta del av deltagarnas upplevelse av kursen.


ITIL 4 Managing Professional Transition

ITIL 4 Foundation som släpptes 28 februari har fått stort intresse. Den 3 oktober släpps Managing Professional Certifieringen inom ITIL 4. Kursen ITIL 4 Managing Professional Transition förbereder dig för den nya certifieringen.


Framgång i den stora förändringen

Det händer mycket runt om i vår omvärld, både globalt, regionalt men också lokalt. Många talar om den stora förändringen. Som certifierade CIO:er delar Mattias Sahlström och Pierre Palm med sig av faktorer och förändringar de tror kan få stor påverkan inom IT och verksamheterna de arbetar inom.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!