Inspirerande webbinar & sommarläsning

Inspirerande webbinar & sommarläsning

Sommaren är här och semestern börjar för flera av oss. Passa på att njuta av ledigheten efter den här intensiva våren och samla energi till höstens äventyr.

Här kommer ett tips på sommarläsning att koppla av med i solen. Artikeln är skriven av Barry O'Reilly, grundare av ”Antifragile System Design” och kursledare för Antifragile Architecture på DF Kompetens.

"This paper describes a new approach for designing software systems: Residuality Theory. This describes software systems as multilayer networks of residues, defined through stressors acting on the system. Using this approach should easily lift quality, catching errors at design time instead of in production."

Efter sommarledigheten är du välkommen på våra webbinar och kursaktiviteter för att kickstarta hösten med massor med ny inspiration.

Välkommen på ett webbinar där du får en presentation av kursen Vintergatan - skapa din verksamhetskarta. Du får träffa Cecilia Nordén, lärare på kursen och även en tidigare kursdeltagare, som delar med sig av sina erfarenheter av kursen och att arbeta med Vintergatan i sin organisation. Datum: 28 augusti.

Läs mer

Webbinar: Tjänstedesign genomsyrar allt - så här gör du!

Välkommen på ett webbinar där vi går igenom exempel på hur företag och organisationer använder principerna för tjänstedesign i sitt arbete för att utveckla sina tjänster, interna arbetssätt och IT. Datum: 11 september.

Läs mer

Webbinar: AI Kickstart – Så kickstartar du din AI

På det här webbinaret lär du dig hur AI används över olika typer av industrier, hur du kan kickstarta din AI-resa och hitta de bästa och rätta möjligheterna samt hur du snabbt levererar värde och insikt. Datum: 18 september.

Läs merKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!