Utbildning inom systemutvecklingCertifierad Lead Developer

En karriärväg för utvecklare
Certifiering
Tydligt definierade mål och effektiva team. Den här utbildningen fokuserar på att befästa och fördjupa kunskaper inom ledarskap och kommunikation. Utbildningen passar dig som är eller vill ha rollen som lead developer. 

develop 

Som Lead Developer har du en djup teknisk förankring. Du är ett viktigt komplement till projektledaren/arkitekten och står för expertkompetens samt skapar förutsättningar för ett effektivt arbetssätt inom projektets mjukvaruutveckling.

Det certifierande programmet vänder sig till dig som vill bredda dina tekniska kunskaper och samtidigt utveckla dig inom kommunikation, ledarskap och pedagogik.

Utbildningen omfattar åtta dagar uppdelad på fyra tilfällen och du certifierar dig enligt DFK-CLD.

För seniora utvecklare som vill arbeta metodiskt och utveckla sina kunskaper inom ledarskap och kommunikation.

Syfte

I utbildningsprogrammet ingår bland annat systemutvecklingsteori, gruppdynamik, projektledning, hantering av kravfångst samt förmågan att leda workshops och hålla effektiva möten. I stort täcks en hel utvecklingscykel ur en Lead Developers perspektiv.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig framförallt till dig som är utvecklare med några års erfarenhet och är beredd att ta ett större ansvar utan att behöva lämna praktisk programmering bakom dig.

delta på distans

Våra hybrida klassrum är utrustade med den senaste tekniken för att deltagare ska kunna delta på plats och på distans, samtidigt. Som kursdeltagare online kan du vara med i diskussioner, workshops och gruppövningar precis som om du är i klassrummet. Våra aktuella rekommendendationer kring deltagandeform kan du läsa nedan.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!