Utbildning inom systemutvecklingCertifierad Lead Developer

En karriärväg för utvecklare
Certifiering

När det inte passar att vara med i klassrummet kan du delta på våra utbildningar på distans.

develop 

Utbildningen fokuserar på att befästa och fördjupa kunskaper för dig som är eller vill bli teknisk ledare. Du erhåller även en ökad kompetens inom ledarskap, med inriktning på gruppdynamik och kommunikation.

Som Lead Developer har du en djup teknisk förankring. Du är ett viktigt komplement till projektledaren/arkitekten och står för expertkompetens samt skapar förutsättningar för ett effektivt arbetssätt inom projektets mjukvaruutveckling.

Det certifierande programmet vänder sig till dig som vill bredda dina tekniska kunskaper och samtidigt utveckla dig inom kommunikation, ledarskap och pedagogik.

Utbildningen omfattar åtta dagar uppdelad på fyra tilfällen och du certifierar dig enligt DFK-CLD.

Utveckla dig inom kommunikation, ledarskap och pedagogik

Syfte

I utbildningsprogrammet ingår bland annat systemutvecklingsteori, gruppdynamik, projektledning, hantering av kravfångst samt förmågan att leda workshops och hålla effektiva möten. I stort täcks en hel utvecklingscykel ur en Lead Developers perspektiv.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig framförallt till dig som är systemutvecklare med några års erfarenhet och är beredd att ta ett större ansvar utan att behöva lämna praktisk programmering bakom sig.

 Delta på distans

När det inte passar att vara med i klassrummet kan du delta på våra utbildningar på distans. Våra hybrida klassrum är utrustade med den senaste tekniken för att kunna användas för utbildningar med deltagare på plats och på distans, samtidigt. Som kursdeltagare online kan du vara med i diskussioner, workshops och gruppövningar precis som om du är i klassrummet. 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!