Informationssäkerhet - en självklarhet?

Informationssäkerhet - en självklarhet?

Under sommaren har vi återigen blivit påminda om vikten av kompetens inom informationssäkerhet i och med den senaste IT-skandalen.

Området informationssäkerhet anmäler sig i svarta rubriker om intrång och haverier eller i dystra rapporter från penetrationstest som oftast görs "fem i tolv".

Att kvalitet byggs med krav är idag en självklarhet. Men informationssäkerheten har fortfarande en förmåga att flyta vid sidan om. Säkerheten blir någon annans problem och hamnar på efterkälken. Kanske för att den uppfattas som en teknisk fråga, något för experter. I själva verket är säkerhet en kvalitetsegenskap som vi själva kan och måste ta ansvar för i vårt system, vår tjänst eller process!

Den 5 september bjuder vi in till ett kostnadsfritt frukostseminarium med Per Strömsjö, utbildare och konsult inom tillämpad informationssäkerhet. Han är systemvetare och har studerat säkerhetsinformatik, kriminologi samt besluts-, risk- och policyanalys. Under frukostseminariet diskuterar Per KRAV-märkt säkerhet, SMARTa säkerhetskrav samt hur man drar nytta av incidenter.

Kan du inte delta på plats går det även att följa live på webben. Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!