Lokaler

Nedan hittar du kontaktuppgifterna till våra vanligaste utbildningslokaler och internatanläggningar.


F7 möten & konferens

F7 möten & konferens är våra egna lokaler och de flesta av våra utbildningar och aktiviteter, både online och fysiska, genomförs här. Vi finns centralt belägna i Stockholm city, 5-10 minuters promenad från Centralstationen. F7 möten & konferens erbjuder dig personlig service, moderna lokaler och en inspirerande mötesplats - du som gäst står alltid i fokus. 

Hybrida klassrum

I våra lokaler på fleminggatan finns hybrida klassrum med installerade kameror och mikrofoner. På så sätt kan närvaron av kursdeltagare och föreläsare vara delvis digital och delvis fysisk.

Vill ni hyra konferenslokal eller mötesrum på F7 möten & konferens? Då är du välkommen att maila till

info@flemingsju.se

eller ringa

08-510 638 80

.


Stora Brännbo

Stora Brännbo är mötesplatsen mitt i Sigtuna med genuint skandinavisk atmosfär och en bevarad arkitektur från 50-talet. Endast 15 minuter från Arlanda och mitt emellan Stockholm och Uppsala är ett perfekt läge för din internatutbildning.


Scandic Hotel Foresta

Scandic Foresta ligger på Lidingö i Stockholms inre skärgård, endast 15 minuter från centrala Stockholm. Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då Wilhelmina Skogh öppnade sin riddarborg på klippan. På Foresta genomför vi internatutbildningar.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!