Dataföreningen Kompetens

Dataföreningen Kompetens är Dataföreningen i Sveriges utbildningsbolag för kompetensutveckling inom IT-arkitektur, verksamhetsledning, förvaltningsledning och informationssäkerhet.

 

Välkommen att karriärutveckla dig med oss!

 

Vårt mål är att erbjuda yrkesverksamma inom IT, verksamhetsledare och affärsutvecklare marknadens bästa utbildningar. Detta uppnår vi genom att knyta till oss Sveriges ledande och tongivande experter inom IT, verksamhetsutveckling och management.

 

Varje år tar vi emot över 3 000 kursdeltagare i över 150 kvalificerade utbildningsaktiviteter, både öppna och företagsinterna utbildningar. Exempel på aktiviteter är programkurserkonferenser och informationsmöten.

 

 

 

Vårt utbud är inriktat på högre vidareutbildning med kompetensutvecklingssteg som ger en påtaglig verksamhetsnytta och tydliga karriärsteg. Vi erbjuder såväl uppdateringar inom aktuella spetsområden som fördjupningar inom specialiseringar och heltäckande program för roller. Utbildningarna kvalitetssäkras med inriktning på att leverera konkret verksamhetsnytta och kursprogrammen uppdateras kontinuerligt för att motsvara marknadens krav.

 

Våra högt satta ambitioner omfattar också kvalitetssäkringar av den kompetens som deltagarna får med sig från oss. Vi har bland annat etablerat flertalet certifierande utbildningar av yrkesroller, som blivit de facto-standarder för kompetensprofiler i Sverige – som till exempel IT-arkitekt, CIO och  Verksamhetsarkitekt.

 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!