5 fördelar med att medarbetare har starkt affärsmannaskap

Affärsmannaskap är inte något som berör mig, det behöver bara chefer och säljare ha! Känner du igen dig i resonemanget? Faktum är att ett starkt affärsmannaskap faktiskt kan ge dig och din organisation stora fördelar, så länge det finns mer utbrett än vad du först tror.


Förutsättningar för framgångsrik innovation

Shift happens, som trendspanaren Michael McQueen en gång uttryckte det. När det händer kan verksamhetens innovationsförmåga vara skillnaden mellan framgång och fall. För att lyckas krävs rätt ledarskap, kultur och samsyn på vad innovation egentligen är.


Alexandra Järeholm blir ny VD på DF Kompetens

I april tillträder Alexandra Järeholm som VD på DF Kompetens. Med lång erfarenhet av branschen känner företaget ett stort förtroende för henne.


Säkra din plats till ITARC 2023, biljetter ute nu!

ITARC - konferensen för IT-arkitekter anordnas i år 17-18 oktober i Stockholm. Se till att du inte missar dessa dagar fullspäckade med föredrag, nätverkande, workshops och memo-sessions. Köp dina biljetter idag!


Nu kan du certifiera dig inom informationsarkitektur!

Högkvalitativ och tillgänglig information är en viktig nyckel till en effektiv verksamhet. Det är här Informationsarkitektens arbete kommer in i bilden. Nu kan du äntligen vidareutbilda dig inom området med ett certifierande program.


Självledarskap, det nya på moderna arbetsplatser?

Allt fler överger den gamla synen på organisationer och dess sätt att ledas. Istället växer efterfrågan på ett så kallat tillitsbaserat ledarskap. Men vad är det egentligen och varför är skiftet så viktigt för att hålla sig i framkant på arbetsmarknaden?


Vi digitaliserar certifikaten!

Efter 23 år med papperscertifikat är det nu dags för ett skifte i certifieringsförfarandet. Vi övergår till digitala certifikat i samarbete med specialistbolaget Diplomasafe.


Att knyta rätt lärare till utbildningen

Stefan Elmstedt, rektor på utbildningen Certifierad CIO, beskriver att hans ambition är att skapa ett forum för lärande med kunniga och inspirerande föreläsare. Här får du möta en av de, Johan Magnusson, som ger en glimt av hans roll under utbildningen och det innehåll som han tar upp.


Vad gör en verksamhetsarkitekt?

Verksamhetsarkitekten har en avgörande roll i en organisation. Utbildningen certifierad verksamhetsarkitekt ger dig kompetensen att skapa ett tillstånd där verksamheten snabbt kan svara mot nya omvärldskrav. Varje år certifierar vi ungefär 50 verksamhetsarkitekter.


An Introduction to Modern Architecture

Barry O'Reillys forskningsarbete inom komplexitet har skapat ”Antifragile Systems Design” och ”Residuality Theory” som är känt såväl nationellt som internationellt. Här kan du lyssna till honom när har presenterar den nya kursen Introduction to Modern Architecture.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!