Säkra din plats till ITARC 2022, biljetter ute nu

ITARC - konferensen för IT-arkitekter är tillbaka för 15:e året i rad! Två dagar fullspäckade med nätverkande, lärorika föreläsningar och inspirerande memo-sessions. Köp dina biljetter nu!


Nu kan du certifiera dig inom informationsarkitektur!

Högkvalitativ och tillgänglig information är en viktig nyckel till en effektiv verksamhet. Det är här Informationsarkitektens arbete kommer in i bilden. Nu kan du äntligen vidareutbilda dig inom området med ett certifierande program.


Självledarskap, det nya på moderna arbetsplatser?

Allt fler överger den gamla synen på organisationer och dess sätt att ledas. Istället växer efterfrågan på ett så kallat tillitsbaserat ledarskap. Men vad är det egentligen och varför är skiftet så viktigt för att hålla sig i framkant på arbetsmarknaden?


Vi digitaliserar certifikaten!

Efter 23 år med papperscertifikat är det nu dags för ett skifte i certifieringsförfarandet. Vi övergår till digitala certifikat i samarbete med specialistbolaget Diplomasafe.


Ett samtal som kan vara avgörande för din kompetensresa

Att välja rätt vidareutbildning är inte alltid helt lätt. Därför har nu utbildningsledare från fyra av våra utbildningar samlats för att i ett panelsamtal reda ut alla frågetecken som kan tänkas finnas runt programmen.


Att knyta rätt lärare till utbildningen

Stefan Elmstedt, rektor på utbildningen Certifierad CIO, beskriver att hans ambition är att skapa ett forum för lärande med kunniga och inspirerande föreläsare. Här får du möta en av de, Johan Magnusson, som ger en glimt av hans roll under utbildningen och det innehåll som han tar upp.


Vad gör en verksamhetsarkitekt?

Verksamhetsarkitekten har en avgörande roll i en organisation. Utbildningen certifierad verksamhetsarkitekt ger dig kompetensen att skapa ett tillstånd där verksamheten snabbt kan svara mot nya omvärldskrav. Varje år certifierar vi ungefär 50 verksamhetsarkitekter.


An Introduction to Modern Architecture

Barry O'Reillys forskningsarbete inom komplexitet har skapat ”Antifragile Systems Design” och ”Residuality Theory” som är känt såväl nationellt som internationellt. Här kan du lyssna till honom när har presenterar den nya kursen Introduction to Modern Architecture.


Hur ställer du dig till det fysiska mötet?

Äntligen får vi ta emot deltagare i våra fysiska klassrum igen! Vi längtar efter att fylla våra lokaler med kompetensutveckling och nätverkande. För att du ska känna dig trygg med att besöka oss har vi gjort det möjligt för dig att göra ett ställningstagande när du besöker oss - om du vill!


Att bygga en datadriven organisation

Data ses som en allt viktigare tillgång för företag som vill behålla sin konkurrenskraft, att vara en datadriven organisation blir därför högre prioriterat. Man kan med fördel likna vägen till att bli en datadriven organisation vid att lägga ett pussel. I det här inspelade webbinariet får du en uppfattning om hur man lägger det på rätt sätt.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!