Följ oss på LinkedIn och ta del av våra senaste nyheter

På vår LinkedIn DF Kompetens uppdaterar vi kring våra aktiviteter inom informationssäkerhet, IT-arkitektur, förvaltningsledning och verksamhetsledning.


Så lyckas du som chefsarkitekt

I september var det avslutning för sjunde omgången av Certifierad chefsarkitekt. Vi träffar Eva Kammerfors, som i våras debuterade som utbildningsledare på programmet. Vi tar del av hennes intryck från utbildningen och tips på hur du lyckas i rollen som chefsarkitekt.


Våra kursdeltagare delar med sig

Under kursen Processutveckling får deltagarna kunskap att arbeta mer effektivt och därmed öka kundvärdet i verksamheten. Vi har fått ta del av deltagarnas upplevelse av kursen.


ITIL 4 Managing Professional Transition

ITIL 4 Foundation som släpptes 28 februari har fått stort intresse. Den 3 oktober släpps Managing Professional Certifieringen inom ITIL 4. Kursen ITIL 4 Managing Professional Transition förbereder dig för den nya certifieringen.


Framgång i den stora förändringen

Det händer mycket runt om i vår omvärld, både globalt, regionalt men också lokalt. Många talar om den stora förändringen. Som certifierade CIO:er delar Mattias Sahlström och Pierre Palm med sig av faktorer och förändringar de tror kan få stor påverkan inom IT och verksamheterna de arbetar inom.


5 steg att lyckas som Data Scientist

2018 tog yrkesrollen Data Scientist återigen hem priset för det bästa yrket i USA, efter att titulerats som vinnare tre år i rad enligt rapporten “The glassdoor report”. Idag krävs det att organisationer i den digitala marknaden erhåller en Data Scientist som analyserar på rätt sätt för att uppfylla verksamhetens affärsmål. Efterfrågan på en affärsorienterad Data Scientist är idag hög och kräver avancerade kunskaper.


Arkitekten som facilitator i ett Lean-agilt kontext

Arkitekturen bidrar till alignment, genom att visualisera helheten och delarna, vägen framåt och den viktiga avgränsningen – den som skapar förutsättningar för individer att leverera tillsammans. I den här artikeln reflekterar vi kring hur man med avstamp i nio principer, som är en del av SAFe-ramverket, kan arbeta med arkitektur.


60 Minutes Innovation Management

Ta del av 60 Minutes Innovation Management med Magnus Penkers insikter och erfarenheter för att driva innovation på alla nivåer.


Ny kurs - Certifierad Scrum and Agile Master - Advanced

Vi släpper steg två på kursen Certifierad Scrum and Agile Master - en kurs som passar både den nya, men även erfarna Scrum Master och team leader.


Extra kurstillfälle för pm3 grund

pm3 är idag den mest använda modellen för förvaltnings- och portföljstyrning i Sverige. På grund av den höga efterfrågan av kursen pm3 grund öppnar vi upp för ytterligare en grupp den 11 september.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!