Så optimerade Ulrika arkitekturarbetet på SBAB; gick programmet Certifierad Chefsarkitekt på distans

Certifierad Chefsarkitekt är en djupdykning i arkitekturens olika perspektiv, och hjälper dig och din arbetsplats hitta vägen framåt i den snabba utvecklingen. Ulrika Lindahl, verksamhetsarkitekt på SBAB gick utbildningen i våras och har redan i dag kunnat tillämpa sina nya kunskaper på jobbet.


Nästa generations förvaltningsstyrning

Hur ser nästa generations förvaltningsstyrning ut i en agil, digitaliserad värld med krav på hållbarhet? Lyssna till På's VD Johan Fransson som delar med sig av framtidens förvaltningsstyrning.


Så kickstartar du din AI

Medan AI-investeringar fortsätter att stadigt öka faller företagens anpassningar till AI-teknologier efter. Många företag kämpar även idag med frågor kring var och hur de ska starta sin AI-resa för att utnyttja data som en tillgång.


IT-strategi och dess roll i stark förändring

Hur ser din plan ut för att bedriva ditt strategiarbete på ett framgångsrikt sätt? Lyssna till Eva Listi, CIO på Systembolaget och Stefan Elmstedt, programledare på certifierad CIO, diskutera strategins centrala roll i digitaliseringen.


Att leda arkitekter – lätt som en plätt eller en komplex utmaning?

Under det här inspelade webbinariet får du möta kursledarna Helena Carlsson och Eva Kammerfors som berättar om vad som kan skilja mellan att leda arkitekter och andra specilistroller.


Vintergatan gav Johanna verktyg att visualisera flera perspektiv i samma modell

Johanna Romin arbetar som konult, ofta i rollen som Product owner, Business analyst, Kravare eller Verksamhetsarkitekt. Under våren 2020 läste hon tredagarskursen Vintergatan - skapa din verksamhetskarta på DF Kompetens. Här berättar hon om varför hon valde att gå kursen och vad hon fick med sig.


En presentation av Vintergatan - skapa din verksamhetskarta

Under det här inspelade webbinariet får du möta Cecilia Nordén, verksamhetsarkitekt från IRM som presenterar Vintergatan - skapa din verksamhetskarta


Certifierad verksamhetsutvecklare eller certifierad verksamhetsarkitekt?

Att välja utbildning är ett stort beslut. Det kan vara svårt att veta vilken som passar just dig och dina behov. Många utbildningar kan röra vid samma områden men grunden kan skilja åt betydligt. Just våra certifierande program inom verksamhetsutveckling och verksamhetsarkitektur är ett sånt exempel.


Inspirerande webbinar & sommarläsning

Sommaren är här och semestern börjar för flera av oss. Passa på att njuta av ledigheten efter den här intensiva våren och samla energi till höstens äventyr.


Verksamhetsarkitektens vardag och verktyg

Är du nyfiken på hur man blir verksamhetsarkitekt och vad rollen egentligen innebär? Lyssna till verksamhetsarkitekterna Annika Klyver, Lars Thomasson och Monica Lassi som delar med sig av sina erfarenheter och utmaningar som verksamhetsarkitekt.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!