En dag som data scientist

Hur ser en vanlig dag ut för en data scientist? Se den inspelade föreläsningen "En dag som data scientist"


Vi stärker upp med virtuella klassrum

Vi fortsätter med våra utbildningar och har stärkt upp med möjlighet för dig att delta på distans med samma känsla som om du vore på plats.


Certifierad CIO stärker deltagarnas digitala förmåga

Johan Magnusson leder verksamheten vid Sveriges största informationssystemsforskningsmiljö vid Göteborgs Universitet och delar med av sina erfarenheter som föreläsare på Certifierad CIO. Vi får höra mer om Johans forskning och hans roll på programmet.


Dataföreningen Kompetens följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten gällande Coronaviruset

Vi ställer om istället för att ställa in. Vi genomför våra utbildningar som vanligt med möjlighet att delta online för dig som inte kan eller får delta på plats.


Certifierad Data Scientist ger förutsättningarna att utveckla Malmö stads befintliga analysplattform

Örjan Henricsson arbetar med analyser och beslutsstöd i Malmö stad. I fjol deltog han på programmet Certifierad Data Scientist på DF Kompetens. Vi får veta mer om Örjans arbetsroll som analytiker och vad han fick med sig från utbildningen.


Utbildningen gav förståelse för vad som krävs att arbeta intelligent med data

Erik Melin arbetar med dataanalys, metodutveckling och business intelligence på ett etablerat medieföretag i Stockholm. 2019 gick han utbildningen Certifierad Data Scientist på DF Kompetens och certifierade sig som data scientist. Ett år senare får vi höra hur det är att jobba som dataanalytiker på en företag som är i riktning till att bli mer datainformerat och vad utbildningen har bidragit till.


Arkitektroller för den digitaliserade organisationen

2012 var den senaste stora revideringen av Iasa:s rekommenderade arkitektroller. Den 17 februari lanserade Iasa Sverige en uppdaterad version, Arkitektroller för den digitaliserade organisationen - 2020.


Säkra upp i vår

Informationssäkerhet handlar inte bara om att säkra era system utan också om att säkra organisationen och processer. Att arbeta fram en helhetssyn och ha en god informationssäkerhet är därför ett avgörande i verksamheten. Under våren erbjuder vi säkerhetskurser inom flera nivåer och områden. Här är några:


Ny kurs inom dataskydd

Tillsammans med IT-säkerhetsbolaget släpper vi kursen Årshjul för dataskydd, som en praktisk vägledning till en fungerande dataskyddsorganisation och ett granskande dataskyddsombud.


I år skänker vi en julgåva till Plan Sverige
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!