En presentation av Vintergatan - skapa din verksamhetskarta

Under det här inspelade webbinariet får du möta Cecilia Nordén, verksamhetsarkitekt från IRM som presenterar Vintergatan - skapa din verksamhetskarta


Certifierad verksamhetsutvecklare eller certifierad verksamhetsarkitekt?

Att välja utbildning är ett stort beslut. Det kan vara svårt att veta vilken som passar just dig och dina behov. Många utbildningar kan röra vid samma områden men grunden kan skilja åt betydligt. Just våra certifierande program inom verksamhetsutveckling och verksamhetsarkitektur är ett sånt exempel.


Inspirerande webbinar & sommarläsning

Sommaren är här och semestern börjar för flera av oss. Passa på att njuta av ledigheten efter den här intensiva våren och samla energi till höstens äventyr.


Verksamhetsarkitektens vardag och verktyg

Är du nyfiken på hur man blir verksamhetsarkitekt och vad rollen egentligen innebär? Lyssna till verksamhetsarkitekterna Annika Klyver, Lars Thomasson och Monica Lassi som delar med sig av sina erfarenheter och utmaningar som verksamhetsarkitekt.


Ny onlinekurs: Vintergatan - skapa din verksamhetskarta digitalt!

För första gången, i en skräddarsydd mall och pedagogiskt flöde, lär vi ut hur du bygger upp och arbetar med Vintergatan på en digital board i samarbetsplattformen Miro.


Tips inför den digitala utbildningen

Att gå från ett fysiskt klassrum till ett digitalt kan ha många fördelar. Du kan befinna dig var du vill, på landstället, på kontoret eller en annan miljö du trivs bra i. Du sparar också in tid för resa och extrakostnad för transport. När du ska delta på distans är det viktigt att du känner dig förberedd när utbildningen väl sätter igång. Här är några tips på hur du får en lyckad digital utbildning.


Vi hyr ut kontorsytor på Kungsholmen med 5 minuters gångavstånd från Cityterminalen

F7 möten & konferens är våra egna lokaler där vi genomför de flesta av våra utbildningar och aktiviteter. Nu finns möjlighet att hyra kontorsyta i våra lokaler på en av Kungsholmens mest centrala konferensanläggning.


En dag som data scientist

Hur ser en vanlig dag ut för en data scientist? Se den inspelade föreläsningen "En dag som data scientist"


Vi stärker upp med hybrida klassrum

Vi fortsätter med våra utbildningar och har stärkt upp med möjlighet för dig att delta på distans med samma känsla som om du vore på plats.


Certifierad CIO stärker deltagarnas digitala förmåga

Johan Magnusson leder verksamheten vid Sveriges största informationssystemsforskningsmiljö vid Göteborgs Universitet och delar med av sina erfarenheter som föreläsare på Certifierad CIO. Vi får höra mer om Johans forskning och hans roll på programmet.




Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!