Nytt program inom hållbarhet och grön innovation

Vill din organisation kickstarta ert hållbarhetsarbete med en konkret strategi- och hållbarhetsplan? I mars startar första omgången av vårt nya program för ledare och hållbarhetsstrateger - Certifierad hållbarhetsstrateg, med Magnus Penker som utbildningsledare.


Vad gör en verksamhetsarkitekt?

Verksamhetsarkitekten har en avgörande roll i en organisation. Utbildningen certifierad verksamhetsarkitekt ger dig kompetensen att skapa ett tillstånd där verksamheten snabbt kan svara mot nya omvärldskrav. Varje år certifierar vi ungefär 50 verksamhetsarkitekter.


An Introduction to Modern Architecture

Barry O'Reillys forskningsarbete inom komplexitet har skapat ”Antifragile Systems Design” och ”Residuality Theory” som är känt såväl nationellt som internationellt. Här kan du lyssna till honom när har presenterar den nya kursen Introduction to Modern Architecture.


Hur ställer du dig till det fysiska mötet?

Äntligen får vi ta emot deltagare i våra fysiska klassrum igen! Vi längtar efter att fylla våra lokaler med kompetensutveckling och nätverkande. För att du ska känna dig trygg med att besöka oss har vi gjort det möjligt för dig att göra ett ställningstagande när du besöker oss - om du vill!


Att bygga en datadriven organisation

Data ses som en allt viktigare tillgång för företag som vill behålla sin konkurrenskraft, att vara en datadriven organisation blir därför högre prioriterat. Man kan med fördel likna vägen till att bli en datadriven organisation vid att lägga ett pussel. I det här inspelade webbinariet får du en uppfattning om hur man lägger det på rätt sätt.


Nya kurser inom arkitektur

Barry O'Reillys forskningsarbete inom komplexitet har skapat ”Antifragile Systems Design” och ”Residuality Theory” som är känt såväl nationellt som internationellt. I höst är det premiär för två nya kurser som passar bland annat seniora utvecklare och arkitekter som hungrar efter nya moderna perspektiv. Barry leder båda kurserna som är tre respektive fyra dagar långa.


IT-ansvariga behöver vara flexibla inför snabba förändringar

I en tid där IT-landskapet förändras ständigt och med hög hastighet ställs mer omfattande krav på att IT-ansvariga är förberedda och möter förändring med rätt inställning och verktygslåda. Jimmy Braun blev Certifierad CIO i mars 2021 och arbetar som IT-ansvarig för Laholmsbuktens VA AB. Han understryker vikten av en flexibel verksamhet som utan motstånd kan möta förändring.


Om vikten av att ta ansvar över arkitekturen

Ta del av ett samtal som lägger stor vikt vid helheten i arkitekturarbetet och förmågan att ta ansvaret för detta. I detta inspelade webbinarium möter du Jonna Lidman som arbetar som Head of Security and Risk Advisors på H&M samt Eva Kammerfors som är rektor för vårt program Certifierad Chefsarkitekt.


Biljetterna till ITARC 2021 är släppta

ITARC är Sveriges största konferens för IT-arkitekter och anordnas årligen av Dataföreningen kompetens och IASA Sverige. Den 18-19 oktober 2021 arrangeras konferensen för fjortonde året och temat är "The Rorschach Architect". Nu är biljetterna äntligen släppta!


Privacy by design: Ny föreläsare till utbildningen för dataskyddsombud

Dataskyddsfrågor har, inte minst i samband med Schrems II-domen, blivit en allt hetare snackis i många organisationer. Det är nu tydligare än någonsin hur frågan genomsyrar i stort sett alla delar av verksamheten. Hur gör vi för att praktisera det lagboken beordrar oss att göra - när långt ifrån alla roller har lagboken som arbetsverktyg?
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!