Turen gynnar den som är förberedd

Dataföreningen Kompetens utbildningar Certifierad CIO och Certifierad Chefsarkitekt inleddes med två intensiva dagar om hur man rustar sina verksamheter för framtiden. Här berättar Stefan Elmstedt, rektor för utbildningarna, om utbildningstillfället.


Informationsmodellering får toppbetyg!


Ny grupp på LinkedIn för dig som är intresserad av informationssäkerhet

Gå med i vår Linkedingrupp för informationssäkerhet!


Dataföreningen Kompetens stöttar Giving People

Nu till hösten startar många barn och ungdomar skolan. Det beräknas att över 200 000 barn i Sverige idag lever i fattigdom. Dataföreningen Kompetens har valt att samarbeta och stötta hjälporganisationen Giving People, för att sträva efter en bättre framtid för dagens ungdomar.


Lyssna på podden .Net Rocks på stranden i sommar

Vi på Dataföreningen Kompetens är så stolta över vår lärare Barry O'Reilly som medverkar i podcasten .Net Rocks där han talar om Antifragile Architecture. Luta er tillbaka i solstolen och njut!


Kursen Visualisera verksamhetens förmågor byter namn

Kursen Visualisera verksamhetens förmågor byter namn till Vintergatan – Skapa din verksamhetskarta.


Det bästa jobbet man kan ha

Data Scientist är den yrkesroll som har vunnit titeln ”Bästa jobbet i USA” tre år i rad. Motiveringen är den höga lönen och marknadens ökade efterfrågan på Data Scientists.


​Dataföreningen Kompetens presenterar ännu en ny samarbetspartner

Dataföreningen Kompetens lanserar ett nytt samarbete med Ferrologic och erbjuder nu utbildningen Certifierad Data Scientist, en Data Science-utbildning skapad av Data Scientists.


Informationsmodellerarens tre superkrafter

Syftet med informationsmodellering är att skapa en gemensam förståelse samt utveckla centrala och sammanhängande aspekter av en verksamhet. Dessa aspekter kallar vi för informationsmodellerarens tre superkrafter!


Moderatorernas förväntningar på ITARC 2018

Snart är det dags för ITARC 2018! Under temat ”the Evolution of Architecture” har vi samlat experter och arkitekter som haft anledning att ifrågasätta, förändra och vidareutveckla arkitekturen och arkitekternas roll.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!