Arkitekten som facilitator i ett Lean-agilt kontext

Arkitekturen bidrar till alignment, genom att visualisera helheten och delarna, vägen framåt och den viktiga avgränsningen – den som skapar förutsättningar för individer att leverera tillsammans. I den här artikeln reflekterar vi kring hur man med avstamp i nio principer, som är en del av SAFe-ramverket, kan arbeta med arkitektur.


60 Minutes Innovation Management

Ta del av 60 Minutes Innovation Management med Magnus Penkers insikter och erfarenheter för att driva innovation på alla nivåer.


Ny kurs - Certifierad Scrum and Agile Master - Advanced

Vi släpper steg två på kursen Certifierad Scrum and Agile Master - en kurs som passar både den nya, men även erfarna Scrum Master och team leader.


Extra kurstillfälle för pm3 grund

pm3 är idag den mest använda modellen för förvaltnings- och portföljstyrning i Sverige. På grund av den höga efterfrågan av kursen pm3 grund öppnar vi upp för ytterligare en grupp den 11 september.


Pension & Försäkring i SEB: ”Starkare beslutsförmåga med IRM:s Vintergatan”

Mer medvetna beslut och tydligare dialog. IRM:s verksamhetsmodell Vintergatan har förändrat hur Pension & Försäkring i SEB utvecklar sin verksamhet och sina system.


Whitepaper: Ta del av årshjulet och utvärdera er organisations arbete inom dataskydd

Ett år har gått sedan GDPR infördes och många projekt har övergått i löpande förvaltning. Dataskyddsombuden har börjat hitta sina roller men trots det kan det förekomma oklarheter i hur arbetet ska ske och vad som ska uträttas i det dagliga arbetet. Nu kan du ta del av årshjulet som säkerställer att arbetet inom dataskydd genomförs systematiskt.


Nästa steg som senior utvecklare

I maj startades omgång tretton av utbildningen Certifierad Lead Developer. Vi träffar programmets utbildningsledare Martin Andér Gottvall och Karin Linde som berättar om yrkets utveckling samt om förväntningarna kring utbildningen.


Vi släpper nya kurser inom it-arkitektur!

Området it-arkitektur sträcker sig brett och för att spegla det erbjuder våra utbildningar i olika inriktningar. Nu fyller vi på med ytterligare två kurser inom it-arkitektur – Safe for Architects och Antifragile Business Architecture.


Bli framgångsrik med pm3!

Många pratar om pm³-modellen men vad innebär den egentligen och hur blir den framgångsrik i organisationen? Vi listar nio punkter som bidrar till framgångsrik förvaltningsstyrning enligt pm³.


Förväntningar inför ITARC 2019

Snart öppnas portarna för Sveriges största konferens för IT-arkitekter – ITARC 2019! Under två dagar samlar vi Sveriges IT-arkitekter, tillsammans med svenska och internationella föreläsare som belyser förtroende ur olika infallsvinklar som berör it-arkitekter.
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!