Data Science, Business Intelligence, Machine LearningData Science for Business

En Data Science-utbildning för dig som inte har programmeringserfarenhet

Utbildningen erbjuds i samarbete med Solita.

 

Utbildningens upplägg

Utbildningen består av fyra utbildningsblock om två dagar, med inslag av inlämningsuppgifter mellan blocken. Teori blandas med praktiska övningar - målet är att du efter respektive block kan gå tillbaka till din organisation och omsätta kunskaperna i praktiken. Det räcker inte med att bli bra på dataanalys och analysmetoder, du behöver också kunna omsätta kunskaperna i praktiken samt proaktivt gå in och hitta bra case. Och kommunicera ut det hela på ett fängslande och trovärdigt sätt.

 

Kunskapen är generell och endast till liten del knuten till ett visst verktyg, vi väljer Microsoft ML Studio då vi tycker att det är ett bra verktyg samt att det har en stor spridning. Vi kan även erbjuda hjälp för kompletterande specialisering mot andra verktyg såsom SAS, R och Python.

Handledning

Under utbildningen har deltagarna möjlighet att få handledning under överenskomna dagar. Det är ett uppskattat stöd i övningar men även för att själv kunna avsätta tid för självstudier om det är svårt att frigöra tid på sin ordinarie arbetsplats.

Kursmaterial

Kursmaterial tillhandahålls under programmet och ingår i kursavgiften. 

Språk

Kursens huvudspråk är svenska men enstaka utbildningspass på engelska kan förekomma.

 

Utbildningsledare

Fredrik Viksten

Fredrik Viksten är en uppskattad föreläsare inom data. Med starkt intresse för utbildning och pedagogik vävs det samman med hans tidigare studier inom företagsekonomi och systemvetenskap. Fredrik har lång erfarenhet som både ekonom och systemutvecklare inom ett flertal olika branscher såsom utbildning, sjukvård och telecom. Dagligdags arbetar Fredrik i sin konsultroll som utvecklare, arkitekt och expertrådgivare inom beslutsstödsystem, där Data Science är och blir alltmer en kärnkomponent.

Föreläsare

Under utbildningen träffar du föreläsare av högsta kvalitet med gedigen erfarenhet inom respektive område. De är utvalda utifrån deras förmåga att undervisa, inspirera och dela med sig av sina erfarenheter. Alla är till vardags eftertraktade konsulter och flitigt anlitade av kunder.

 

Kontakt

Anna Thorén Roslund

Anna Thorén Roslund

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. Vid övriga frågor om utbildningen kontakta Anna Thorén Roslund.

Tel: 08-510 638 85 
Mail: Anna.Roslund@dfkompetens.se
 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!