Kompetenskartläggning

Vi erbjuder en kompetenskartläggning av utbildningsbehovet för er organisation. Oavsett om ni är intresserade av en större utbildningsinsats för flera medarbetare eller utbilda delar av en grupp är det viktigt att kartlägga hur behovet ser ut.

 

Genom att göra en kompetenskartläggning kan ni tydligt se vilket utbildningsbehov som er organisation har och på så vis optimera era utbildningsinsatser. Kartläggningen görs i flera steg: både kvalitativa och kvantitativa. Bland annat gör vi samtal med ansvarig person inom ett eller flera specifika områden och medarbetarprofiler via vår läroplattform.

 

Vilken kompetens har dina medarbetare?

Vi hjälper självklart till med att se vilka medarbetare som har gått vilka utbildningar. Allt för att ni ska kunna hålla koll på era utbildningsmål och få en tydlig bild av medarbetarnas kompetensutveckling. 

 

Efter genomförd utbildning

Efter genomförd utbildning hos oss är målet att du kommer tillbaka till arbetsplatsen, fylld med ny energi, nya kunskaper och verktyg för att ta dig an dina utmaningar som du har på din arbetsplats.

 

Vi vet också att väl tillbaka på arbetet kan det kan vara svårt att realisera det man har lärt sig på utbildningen. Därför erbjuder vi möjligheten att ha en fortsatt dialog med våra lärare genom att boka upp konsulttid. Omfattningen av användarstödet utformas i en dialog med våra lärare.

 

  • Upplägget kan variera mellan följande:
  • Individuell coachning/mentoring (på plats eller via videokonferensutrustning)
  • Coachning/mentoring i en större grupp
  • Kunskapshöjande föreläsningar för större grupp i företaget
  • Återträffar med kursdeltagare för att främja kompetensväxling

Detta kan göras i samband med bokning av utbildning, men även efter avslutad utbildning. Det finns även en mängd specialiseringsutbildningar där du kan fördjupa dina kunskaper.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att lägga upp din personliga utbildningsplan!

 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!