Kompetensutveckling för att matcha den nya rollen

Kompetensutveckling för att matcha den nya rollen

Plötsligt kommer den där chansen som man har gått och väntat på - en ny befattning och nya befogenheter på arbetsplatsen. Att då ta chansen att kompetensutveckla sig för att få inspiration och nya verktyg kan stärka dig i din nya roll redan från start. Här möter du Emelie Lindman som fick en ny tjänst på sitt arbete och som samtidigt passade på att gå en kurs i processutveckling hos oss.

Emelie är Verksamhetsutvecklare inom Länsförsäkringar Jönköping sedan ett år tillbaka. Hon har Jobbat på Länsförsäkringar i snart 10 år inom både försäkring och bank. Hemma har hon två barn på tre och sex år som också är ett projekt att rodda runt. 

– Det bästa med mitt arbete är att man få vara med överallt inom bolaget och att man lär sig nya saker varje dag

I april 2020 gick du kursen Processutveckling hos oss, kan du inte berätta lite om hur det var?

– Min kollega hade gått kursen Processutveckling hos er tidigare och tipsade mig om att gå den. Att driva utvecklingen av processer framåt inom vårt bolag är en del av min nya roll. Jag fick med mig ny kunskap gällande struktur, ställa rätt frågeställningar, bakgrund, vad är en process med mera. Eftersom vi just nu håller på att se över våra processer har jag fått användning av mina kunskaper från kursen!

Hur ser du på kompetensutveckling?

– Kompetensutveckling behövs alltid för att drivas framåt, dock kan det vara även i det lilla och inte alltid betyda en kurs eller liknande. Det kan också vara att bara att sitta med en kollega som jobbar med något helt annat. Då lär man sig alltid något som man kan ta med sig vidare.


Processutveckling 

Vi levererar Processutveckling i samarbete med vår partner IRM.

 

 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!