OA 

One Academy har glädjen att via ett samarbete med Dataföreningen Kompetens kunna erbjuda en mycket förmånlig rabatt på Dataföreningen kompetens kurser, program, konferenser samt vid utnyttjande av deras konferenslokaler F7 Möten & Konferens, på Fleminggatan 7.

Rabatten omfattar samtliga utbildningar som tillhandahålls av Dataföreningen Kompetens, förutom de som listas under rubriken Reservationer. Rabatten gäller inte heller på konferenser som Dataföreningen Kompetens genomför som samarbetspart till annan leverantör.

Rabatter

  • One Academy erbjuder sina kunder rabatt enligt följande:
  • 15% rabatt på program och konferenser (som leder till certifiering, listas på vår hemsida)
  • 20% rabatt på kurser (se reservationer)
  • 20% rabatt vid hyra av konferenslokaler på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7

Dessa rabattsatser gäller för samtliga Kvadratkonsulter vid köp av utbildning via One Academy AB. Rabatterna gäller även för ”Friends” som är knutna till Kvadrat och One Academy AB.

Rutiner vid anmälan

Vid köp anger du "One Academy" i meddelandefältet för att erhålla rabatten. Notera att du vid anmälan inte ser rabatten, men att den justeras på fakturan. För bokning av konferenslokaler gäller samma kod i din mailkontakt med alexandra.jareholm@dfkompetens.se.

  

Alexandra JäreholmKontaktperson Dataföreningen Kompetens

Ni har en ansvarig kontaktperson hos oss på Dataföreningen Kompetens. Er kontaktperson heter Alexandra Järeholm som ni når på telefon: 08-510 638 86 och e-post: alexandra.jareholm@dfkompetens.se.  

Kontaktperson på One Academy är Ann Bertling som ni når på telefon: 076-398 13 08 och e-post: ann.bertling@oneacademy.se.

ReservationerKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!