Utvecklare, ledarskap, Lead DeveloperCertifierad Lead Developer

En karriärväg för utvecklare
Certifiering

 develop

 

Att gå från Utvecklare in i rollen som Lead Developer betyder att du nu även kommer arbeta med frågeställningar som ligger utanför tekniken. På utbildningen Certifierad Lead Developer kommer dina teknikkunskaper kompletteras med kunskaper inom ledarskap, metod och kommunikation samt noga utvalda tekniska ämnen.

 

Ledarskap och kommunikation är en stor del av utbildningen och du kommer få verktygen för att kunna anta ett coachande ledarskap i ditt utvecklingsteam samt kunna presentera och argumentera. Kunskapen om gruppdynamik och vilken roll du själv tar är grunden till att förstå hur du kan skapa ett välfungerande team.

 

Vi går igenom olika metoder för problemlösning. Hur du kan tänka för att ringa in vad det är för typ av problem och sedan olika angrepssätt för att komma med lösningar, antingen enskilt eller i grupp. Utbildningen innehåller även en fördjupning av det agila arbetssättet. Från två agila coacher kommer du få med dig en mängd olika verktyg för att få teamet att arbeta effektivt, se till att ni jobbar rätt och att ni fokuserar på värde.

 

För seniora utvecklare som vill arbeta metodiskt och utveckla sina kunskaper inom ledarskap och kommunikation.

 

  • Utbildningen ger dig:
  • Ledarskapsförmågor skräddarsydda för utvecklare
  • Verktyg för agilt arbetssätt, problemlösning och kommunikation att använda direkt i ditt team
  • Fördjupad kunskap inom tekniken
  • Kompetensutveckling från ca 15 olika föreläsare där vardera är specialister och arbetar inom sina respektive områden
 

Målgrupp

 

Utbildningen riktar sig till dig som är utvecklare med några års erfarenhet som vill ta nästa steg utan att behöva lämna praktisk programmering bakom dig. Eller till dig som idag är ny i rollen Lead Developer eller Teamledare.

 

 

Karin Linde, utbildningsledare, om programmet för att gå från Utvecklare till Lead Developer:

 

 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!