Utbildning inom systemutvecklingCertifierad Lead Developer

En karriärväg för utvecklare
Certifiering
Tydligt definierade mål och effektiva team. Den här utbildningen fokuserar på att befästa och fördjupa kunskaper inom ledarskap och kommunikation. Utbildningen passar dig som är systemutvecklare och vill ta ett större ansvar.

develop 

Som Lead Developer har du en djup teknisk förankring. Du är ett viktigt komplement till projektledaren/arkitekten och står för expertkompetens samt skapar förutsättningar för ett effektivt arbetssätt inom projektets mjukvaruutveckling.
 

Det certifierande programmet vänder sig till dig som vill bredda dina tekniska kunskaper och samtidigt utveckla dig inom kommunikation, ledarskap och metod.
 

Utbildningen omfattar åtta dagar uppdelad på fyra tilfällen och du certifierar dig enligt DFK-CLD.
 

För seniora utvecklare som vill arbeta metodiskt och utveckla sina kunskaper inom ledarskap och kommunikation.

EN utbildning för dig?

 

Du får en lead developers perspektiv på systemutveckling och allt däromkring. Efter utbildningen har du byggt på dina kunskaper inom systemutveckling samt tränat dig i effektiva arbetssätt och att coacha samt leda andra systemutvecklares arbete. Du får förståelse för andra roller och inser vikten av kommunikation samtidigt som du förstår vikten av att ta ansvar för arkitektur och design av en applikation samt att leverera denna i tid och med hög kvalitet.

Målgrupp

 

Utbildningen riktar sig till dig som är utvecklare med några års erfarenhet som vill ta ett större ansvar utan att behöva lämna praktisk programmering bakom dig. Du behöver inte ha en formell ledarroll för att gå utbildningen.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!