Fördjupa din kunskap som systemutvecklareCertifierad Lead Developer

En karriärväg för utvecklare
Certifiering
Efter utbildningen har du de kunskaper som krävs för att kunna jobba effektivt med systemutveckling. I det ingår att på ett effektivt sätt kunna kommunicera både med andra utvecklare samt beställare och slutanvändare. 

Utbildningens fokus ligger på hur du skapar ett fungerande utvecklingsteam genom ett coachande förhållningssätt. Du lär dig även genomföra workshops och möten effektivt samt hur du ställer krav på exempelvis projektledare och chefer på bästa sätt.

Utbildningsledare

 

Martin Andér GottvallMartin Andér Gottvall, arbetar som konsult inom webbutveckling på Waymark, och har tio års erfarenhet i branchen. Martin har ett förflutet inom forskning och undervisning, och har med sig intresset för coachning och pedagogik därifrån.

Karin LindeKarin Linde har arbetat med systemutveckling sedan 1994 och har lång erfarenhet av att jobba i agila team. Karin arbetar idag som konsult på Waymark och är även handledare på DF Kompetens utbildning Certifierad IT-arkitekt Master.

Utbildningen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Waymark.

Praktisk information

 

Utbildningens upplägg

Kursen består av fyra avsnitt om två dagar, totalt åtta kursdagar under cirka sex månader. Mellan avsnitten görs egen inläsning samt hemarbete. Räkna med cirka åtta dagar utöver kursdagarna för hemuppgifter.

 

Förkunskaper

Det finns inget krav på att man ska kunna något speciellt programmeringsspråk – allt material kommer vara på en plattforms- och språkoberoende nivå.

 

Utbildningsmaterial

Böcker och annat material delas ut fortlöpande under kursen.Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!