Fördjupa din kunskap som systemutvecklareCertifierad Lead Developer

En karriärväg för utvecklare
Certifiering

Utbildningen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Waymark.

 

Utbildningens upplägg

Utbildningen består av fyra avsnitt om två dagar, totalt åtta kursdagar under cirka fyra månader. Mellan avsnitten görs egen inläsning samt hemarbete. Räkna med cirka sex dagar utöver kursdagarna för hemuppgifter.

 

Vi varvar praktiskt med teoretiskt innehåll samt grupparbeten med föreläsningar. Utbildningen avslutas med en presentation där du får redovisa din hemuppgift.

Förkunskaper

Några års erfarenhet som utvecklare. Det finns dock inget krav på att man ska kunna något speciellt programmeringsspråk – allt material kommer vara på en plattforms- och språkoberoende nivå.

Utbildningsmaterial

Böcker och annat material delas ut fortlöpande under utbildningen.

 

Utbildningsledare

Karin LindeKarin Linde har arbetat med systemutveckling sedan 1994 och har lång erfarenhet av att jobba i agila team med olika roller. Karin arbetar idag som konsult på Waymark och är även handledare på DF Kompetens utbildning Certifierad IT-arkitekt Master.

Föreläsare

Under utbildningens gång får du bland annat dra lärdom av:

 

Göran FranckeGöran Francke är en erfaren IT-ledare med en passion för att vägleda och utveckla andra inom branschen. Som tidigare Senior Vice President och CIO för Vin & Sprit och Sverigechef inom IT-service Provider för Pharmacia & Upjohn har han utvecklat och implementerat framgångsrika IT-strategier som har drivit affärsframgång och tillväxt. Förutom erfarenheter inom företagsledning och IT-styrning har han även varit kursledare för Utveckling av Grupp och Ledare (UGL).

 

Kontakt

Viktor

Viktor Lindberg

Utbildningskoordinator

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. Vid övriga frågor om utbildningen kontakta projektledare Viktor Lindberg

Tel: 08-510 638 85 
Mail: viktor.lindberg@dfkompetens.se
 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!